Mi a véleményetek DR. Novák Hunorról?
Ambivalens vagyok vele kapcsolatban.
Alapjáraton egy pökhendi, nagyképű dokinak tartom, szerintem az a kommunikációs forma amit választott, nem feltétlenül tünteti fel jó színben.
Ezzel szemben a szakmai oldalát nézve vannak jó meglátásai, pl. a homeopátiás szerekkel kapcsolatos kampányolása meglehetősen szimpatikus volt számomra.
Nekem szimpatikus, hogy végre nem az 50 éve berögzült dolgokat szajkózza (pl. bárányhimlő csak jót tesz a gyereknek), hanem végre ki meri mondani az újat, követi a változásokat, 2017-ben él, nem 1960-ban. ÉS el is meri mondani, hangosan. Sok doki van, aki neked 4szemközt a rendelőben elmondja, de nem meri felvállalni a véleményét.
Azért tűnhet pökhendinek, mert kiáll a véleménye mellett, és bírálja azt, aki le van ragadva 20-30 éves dolgok mellett, de ha mélyebben belenézünk, szerintem ez csak első benyomás.
Azt meg, hogy jobbikos a testvére, nettó ostobaság idekeverni....
Kis pokhendi figura, aki csak a hírnevet keresi.Pácienseket nem vállal.
Szerinted ez mit mond el róla??!
Könnyű a neten okoskodni, más praktizalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!