Tetszik nektek az Ármin név?
Figyelt kérdés
2017. szept. 14. 10:13
1/26 anonim válasza:
Nekem nagyon de párom leszavazta.
2/26 anonim válasza:
Nem rossz. De a saját gyerekemnek nem hiszem, hogy adnám.
6/26 anonim válasza:
Szerintem is cigányos. Ronda név.
7/26 anonim válasza:
Nekem nem. A szomszéd gyereket így hívják, 10+ éve ráz a hideg, mikor szól neki az anyja. Áááááááárminnnn... Olyan szarul hangzik. Meg nekem valahogy olyan lányos név.
8/26 anonim válasza:
Igen. Ha lehetett volna még egy gyerekem és fiú lett volna Ármin lett volna. Aku cigányozik az tudja miről beszél? Ez egy regi zsidó név.
9/26 A kérdező kommentje:
Azt már hallottam, hogy lányos, bér elég hülyeség, mivel hadi férfi a jelentése, de hogy ciganyos? Ez tényleg hülyeség.. A Kevin, Ricardo, Ármándó talán az...
2017. szept. 14. 11:20
10/26 anonim válasza:
Azért mert zsidó név, még lehet cigányos a hangzása. A kérdés az volt, hogy tetszik-e, nem az, hogy milyen eredetű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!