Tetszik nektek az Ármin név?
Figyelt kérdés
2017. szept. 14. 10:13
11/26 anonim válasza:
Nekem is a hangzása miatt lányos..
12/26 anonim válasza:
Mindaddig azt hittem hogy ez lánynév amig az egyik ismerősöm nem nevezte el így a fiát.
13/26 anonim válasza:
Túl lányos és kissé idegen a hangzása számomra.
Nem tetszik és nem is adnám.
14/26 anonim válasza:
A muszlim világban az Armin egy női név és azt jelenti, hogy az édenkert lakója.
15/26 anonim válasza:
az egyik sorozatban az Ármin név tényleg női volt.
Emiatt pláne sokan azt hiszik hogy nálunk is női névként szerepel
17/26 anonim válasza:
Nekem tetszik :)
De itt gyk-n szinte minden nèvre azt irják h cigányos :D
18/26 anonim válasza:
14-es vagyok, lenullázhatjátok, de ez az igazság. Nem hülyeségből mondják sokan, hogy túl lányos, és a kérdező se jogosan néz hülyének mindenkit, csak azért, mert ő csak az egyik verziót és eredetet ismeri.
19/26 anonim válasza:
Tetszeni tetszik, de nem túl férfias. Olyan szofti, olyan feminin.
20/26 A kérdező kommentje:
Hálistennek nem a muszlim világban élünk... es török sorozatokat sem nézek. Ellenben Breider Ármin és Hegedűs Ármin építészek munkássagait ismerem. Akik nem nők voltak.
2017. szept. 15. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!