Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák titeket mi dob fel a...

Anyák titeket mi dob fel a gyerekeken kívül? Mi a számotokra izgalmas dolog az életetekben, minek örültök, mi éltet? És anyaság előtt?

Figyelt kérdés

Ismerősöm anya lett. Egyszer nagynehezen eljutott moziba amiről aztán hetekig mesélt.

Komolyan egy mozi lesz anyaként az élet összes izgalma?(most leszámítva a gyermek okozta örömeket)

2018. aug. 24. 08:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az olvasás, mondjuk én a gyerekek előtt is könyvmoly voltam. De ha olvasok egy igazán jó könyvet, arról hetekig tudok beszélni :D

Néha a sport is, bár sajnos a rendszeres sport sosem volt az életem része, de ha néha összejön, és tényleg jól is esik, az is kimondottan feltölt. Úszni például nagyon szeretek.

Izgalmas dolog? Hát mondjuk a tanulás. Én a gyerekek előtt kimondottan utáltam tanulni, nem is vittem túlzásba, volt 10 osztályom, meg egy szakmám, amit nem szerettem. Az első gyerek mellett leérettségiztem, aztán nyelvvizsgáztam, egyetemet végeztem, egyetem alatt szereztem mellé még egy szakmát is egy tanfolyamon, aztán már a második gyerek után munka mellett még egyet, és még szeretnék tanulni.

Most, hogy már a kisebbik gyerekem sem baba, nagyjából rendszeres program, hogy a barátnőimmel kvízre járunk, nyár elején mehettünk volna az országos döntőre is, de sajnos azon nem tudtunk ott lenni (én pont vizsgáztam).

Szóval én nem gondolnám, hogy anyaként az embernek az az összes izgalom, hogy eljut moziba, de nyilván mindenkinek más az élete, mások a lehetőségei. Meg egy kicsi baba mellett azért más. Én pl. másfél évig szoptattam, persze a végén már csak este/éjjel, de ez után a másfél év után nekem az volt baromi nagy dolog, hogy eljutottunk végre a férjemmel kettesben egy hétvégére wellnessbe, én akkor hónapokig beszéltem róla, akkora élmény volt :)

2018. aug. 24. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
61%
Heti kétszer járok edzeni, imádom és feldob. Nyáron simán kimentünk a gyerekekkel (4 éves és 1,5 éves) Volt fesztiválra, hisz itt van a szomszédban. Estére pedig szüleim hazavitték őket (be voltak szervezve, mert messze laknak tőlünk), mi pedig buliztunk. Nyaralni is voltunk, sziklákról ugráltunk a tengerbe. Körmös, fodrász havi 1 alkalom, kozmetikus 2 havonta. Szeretek olvasni és szerencsére nyugodtak a gyerekek, így meg is tehetem. Szoktunk itthon is filmezni, de néha elmegyünk moziba. Havi egy este bébiszitterrel vannak, ilyenkor kimozdulunk csak ketten. Ősszel ismét utazunk, látni akarjuk Európa minden részét :D, engem ezek dobnak fel.
2018. aug. 24. 13:54
 13/13 anonim ***** válasza:

A sablondolgok: jó film, jó könyv, jó program.

És ami más anyukáknál tuti kicsapná a biztosítékot: imádom a parfümöket, mániákusan gyűjtöm őket. Ahogy a márkás high-end sminkpalettákat és rúzsokat. Evszak szerint, azokon belül alkalmak és ünnepek szerint tárolom őket. Szóval ha veszek új darabot, na az a program nekem az álom feldobódás hetekre :) :)

(pedig 34 éves kétgyerekes könyvelő vagyok, de külsőre - nem szégyellem - egy szőke libának nézek ki. Szoli, szőke haj, smink, elsőre senkinek nem vagyok szimpi, de szeretek barátkozni és mikor megismernek az anyukák hamar rájönnek hogy ne ítéljenek külső alapján és szerencséte ezáltal en is sok kedves szülővel kötök ismeretséget, barátságot. Csak az elején kell bebizonyítanom hogy ne a hobbim alapján ítéljenek meg, ami a parfümök és sminkelés.

2018. aug. 24. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!