Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megkaptátok már a GYES-t/GYED-...

Megkaptátok már a GYES-t/GYED-et? Mit tegyek, ha nem jön?

Figyelt kérdés
2-án, 3-án mindig jött eddig, csak a MÁK-tól kapok, mert nem dolgoztam még soha, tőlük jön egyben a gyes és a csp, de nem kaptam még meg, minden más ismerősöm már igen...
2008. nov. 3. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem bankkártyára jön(OTP), és én sem kaptam még meg egyiket sem.Holnap már csak rajta lesz:)

Reménykedjünk!

2008. nov. 3. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Én még nem, de múlt hónapban 2-án jött, azaz a hónap első munkanapján utalták. Eszerint holnap kéne láthatónak lennie a bankszámlán, amennyiben oda kapod.

Nyugi, szerintem nem kell aggódni!

2008. nov. 3. 13:05
 3/6 A kérdező kommentje:
ok, én is otp-s vagyok, megynyugodtam :)
2008. nov. 3. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a csp-t szoktam ilyen tályban kapni, de még nem jött meg. A GYED-em az 5-e előtt még sose jött meg, de az se ritka, hogy 10-én mert a munkahelyem addig kell hogy utaljon, és így a GYED is akkor jön, amikor a fizetések.
2008. nov. 3. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ma reggel már megjött a CSP! A GYED még asszem odébb lesz, a GYES biztos megjön a CSP-vel együtt.
2008. nov. 4. 08:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is megérkezett... :) Köszönöm a válaszokat!
2008. nov. 5. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!