Melyik a legkeményebb magyar név?
Figyelt kérdés
Amikor kimondod és olyan a hangzása mint egy szikla. :D Például szerint az oroszoknál az Iván egy ilyen. Kíváncsian várom a neveket! :D2018. aug. 21. 14:07
22/32 anonim válasza:
Bár szláv-magyar, de nekem a Zádor. Még a jelentése is erőszakos.
24/32 anonim válasza:
Érdekes, nekem az Iván nem kemény hangzású. Az Igor inkább.
Amúgy meg a Péter a legkeményebb, mivel az a jelentése, hogy szikla. :))
Kemény hangzású szerintem: György, Vazul, Tas, Patrik
26/32 A kérdező kommentje:
Valóban! Bár kemény külföldi neveknél nekem a favorit az Iván, Igor, Ivár. :)
2018. aug. 23. 15:38
27/32 anonim válasza:
Károly, Ferdinánd, József, Dénes, Árpád, Zsolt, Ignác
Zsuzsanna, Judit, Antónia, Édua, Éva, Dóra, Ágnes
28/32 anonim válasza:
az Alfonz meg az Ágota, azok is ilyen Szildárd-ak, meg Szilárda:) Szibilla is pl kicsit kemény, meg a Lídia is. Meg a Tódor, Ottó, Ottokár, Bertold is kemény. Bertalan is, Borbála is. Elek az egy picit kemény, Zsombor is kemény valamennyire, Dezső, Rezső, Regő is. Lénárd is. Csaba is, Balázs, Barnabás is. Zsófia is kemény.
29/32 anonim válasza:
Mihály , Gertrúd
Andor, Antal, András
30/32 anonim válasza:
*ja és pl még a Gedeon az is kemény, meg a Lázár pl, lányból még Ildikó, Erzsébet, Imola, Ilona, Angéla, Bernadett,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!