Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem ismerjük ezt a gyereket...

Nem ismerjük ezt a gyereket mégis tapad hozzánk?

Figyelt kérdés

Van egy új család itt nálunk, nem olyan rég laknak itt. 4 gyerek költözött velük, és a legkisebb kettő állandóan a nyomunkban van ha lent vagyunk. Amikor pl pakolunk az autóba oda jönnek, megállnak az autó mellett és nézik mit pakolunk, kérdezősködnek mintha velünk lennének. Amikor meglátnak hogy lent vagyunk már jönnek elénk, és ez elég zavaró meg szerintem nem is normális. Vannak még itt családok, azok gyerek nem ilyenek. Kb 6 és 4 évesekről van szó.

Mit lehetne tenni? Megvárni míg kinövik?

2018. aug. 21. 07:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
19%
Hol? Mi az, hogy itt nálunk? Hol lent?
2018. aug. 21. 08:55
 12/29 A kérdező kommentje:

Szerinted utolsó?

Ez egy társasház, közös udvarral ha nem értenéd.

2018. aug. 21. 09:06
 13/29 anonim ***** válasza:
20%
Hát bocs, de nem tudom milyen savanyú emberek lehettek! Simán hagynám nekik, hogy nézzenek, kit érdekel, két kiskölyökröl van szó, én beszélgetnék velük közben, azt az 1 percet azért ki lehet bírni, amíg kipakolsz a kocsiból és kb. 1 hét mire elunják, hogy nézzenek.
2018. aug. 21. 09:09
 14/29 A kérdező kommentje:

Több mint egy hete tart ez már. És egy egy ilyen pakolás azért nem 1 perc!

Vannak más gyerekek is itt, és egyik sem olyan birkák mint ezek, azokat tudják az anyjáék nevelni, érdekes.

Az még oké, hogy egyszer egyszer megnézi mit csinálunk, na de hogy rendszeresen oda álljon az autó se.ggébe úgy hogy majd bele esik a csomagtartóba, az ne mondja már senki hogy normális, főleg egy 6 év körüli gyereknél. Ezentúl elutasítóbbak leszünk, remélem beválik.

2018. aug. 21. 09:14
 15/29 anonim ***** válasza:
12%

Sajnálom de ezt én sem értem.. mármint mi a problémátok?

Pedig én aztán szigorú vagyok. És fontosanak tartom a társadalmi normák korai tanítását. De ők csak gyerekek, kíváncsiak és valószínűleg szimpatikusak vagytok nekik.

Én és a barátnőm anno az árok szélén ülve néztük, ahogy a szomszéd építkezik. Rém érdekes volt, hogy épülget egy családi ház. Mindig volt hozzánk két kedves szava is. Következő nyáron, már csak köszöntünk neki, akkor már nem kötötte le a figyelmünket.

Egyébként ha úgy érzed nem foglalkoznak velük a szülők, vagy neveletlenek, akkor meg fogd kézen őket vidd oda anyuékhoz és közöld, hogy láthatóan kiestek a látóterükből, gondoltad hazakíséred őket nehogy kiszaladjanak az utcára. Talán így a nemtörődöm szülő is kapcsol.

2018. aug. 21. 10:47
 16/29 anonim ***** válasza:
27%
A 15nek az utolsó bekezdése tényleg nem rossz ötlet.
2018. aug. 21. 11:22
 17/29 A kérdező kommentje:
Apjuk nincs, az anyjuk meg ki tudja hol van. A két nővérük szokott itthon lenni.
2018. aug. 21. 11:26
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
Oh.. hát akkor valószínűleg a figyelemhiány van a háttérben. Unatkoznak.
2018. aug. 21. 11:29
 19/29 A kérdező kommentje:
És én ennek mit csináljak ha unatkoznak? Talán kössem őket én le? (talán nem kellett volna 4 gyerekkel egy másfél szobás kislakásba költözni).
2018. aug. 21. 11:37
 20/29 anonim ***** válasza:
25%
Sosem láttad az anyjukat?
2018. aug. 21. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!