Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vegyek terhességi tesztet?

Vegyek terhességi tesztet?

Figyelt kérdés

2 napja feküdtem le -nekem első volt- a barátommal, elsőnek gumit adtam a kezébe h anélkül nincs átjárás, de közben vettem észre h levette. végén kérdeztem, kell-e aggódnom, h ugye nem élvezett belém, vennem kell-e gyógyszert, a válasza az volt h nem kell agódnom, biztos, hogy nincs semmi, nem élvezett belém. csakhogy én nagyon parázok, ez az első, tapasztalatlan vagyok ebben és én 21 éves fejjel nem akarok gyereket...

kérdés, ha ezen rágódom akkor csak bevonzom, várjam meg a két és fél hetet [akkor kell majd megjönnie] vagy vegyek egy tesztet? és ha veszek egy tesztet, azt mikor kell megcsinálni? 3 nap az kevés, vagyis akkor még nem lehet tudni h beszoptam-e?

köszönöm a válaszokat

21L

2018. aug. 19. 22:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Jajjj istenkém...

Nem tudsz gyereket "bevonzani"

És hogyne tesztet... sőt már aktus előtt kimutatja, mit fogsz bevonzani.

Nem, még értelmetlen tesztelned. És dobd ki a pasit ha ennyire nem tisztel. És vegyél helyette egy biológia tankönyvet.

2018. aug. 19. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Beszoptad-e?!?! Úristen. Nem hiszem el, hogy itt tartasz 21 évesen...

Te buta vagy, a pasi egy görény. Ha kesik pár napot, tesztelj.

2018. aug. 19. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Esemény utani kellett volna 72 órán belül, az lassan lejár. Terhességi tesztet akkor csinálj, ha késik, akkor mutat biztosat.
2018. aug. 19. 22:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen komolyan itt tartasz? Jó isten... Dobd ki a pasit a fenébe.
2018. aug. 19. 22:34
 5/12 A kérdező kommentje:

akkor várjak? de ha pozitiv akkor már nem tudom bevenni az esemény utánii tablettát...vagy igen?

és légyszi hagyjatok a felesleges válaszokkal.. akkor inkább ne válaszolj

2018. aug. 19. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ritka hülye vagy. Esemény utáni: 72 óra! Nem három hét...
2018. aug. 19. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A 72 órás tablettát azért hívják így, mert addig lehet bevenni, de ezen belül is óráról órára csökken a hatékonysága. Magyarországon nincs abortusz tabletta, ha a teszt pozitív, már terhes vagy, csak műtéti út marad.
2018. aug. 19. 22:45
 8/12 anonim válasza:

Nem tudom, hogy miért kell ennyire neki ugrani... Sajnos igen, van, aki ennyire nem tájékozott a témában, mert pl szülei elzárkóztak a témától, pont a felvilágosító napon nem volt bent az iskolában, nem érdekelte eddig annyira stb...

Bár az engem is érdekelne, hogy miért nem azzal kezdted első körön, hogy rákeresel ezekre kedves kérdező (Google a barátod)? :)

2018. aug. 20. 03:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tudta úgy levenni, hogy nem vetted észre?

Amúgy, ha beléd élvezett, azt lehet tudni. Egy az, hogy bárhová ment rajtad kívűl, annak nyoma van. Ha benned ment el, akkor meg kifolyik, szóval éreznéd. Olyan nem igazán van, hogy a férfi befejezi anélkül, hogy elélvezett volna.

Tesztet venni most felesleges, csak 2,5 hét múlva mutatná ki a terhességet, de akkor ugye már mindegy. Bár kb már most is mindegy, mert kicsúsztál a 72 órából.

Amit tehetsz; a pasit elküldöd melegebb éghajlatra, te meg mantrázol, hogy ne legyél terhes...

2018. aug. 20. 04:46
 10/12 anonim válasza:
Ha nem is élvezett beléd, attól még az előváladék előváladék... De ez tényleg furcsa, hogy hogy nem vetted észre.
2018. aug. 20. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!