Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy hónapja csináltam terhessé...

Egy hónapja csináltam terhességi tesztet, mert nem jött meg a menstruációm. Azt mondják 8 hét után kell elmenni nőgyógyászhoz, nehogy elvetéljek. Érdemes már elmennem nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Már mehetsz
2017. júl. 31. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Pozi lett a teszted? Mert akkor érdemes lenne menni a 7. hét körül, h rendben van-e az embrió. Ha nem mész és normál terhességed van, nem méhen kívüli, stb. (bár ezeket nem tudhatod vizsgálatok nélkül), akkor nincs egyébként semmi, akkor sem ha a 12. héten mész, mert gondolom azért a genetikai szürést megcsináltatnád.
2017. júl. 31. 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen pozitiv,tüneteim is vannak bőven hányás,reggeli émelygés...

Igen mindenképp azért akarok elmenni már,hogy minden rendben van-e a magzattal,illetve tartok a toxoplazmától is,mivel cicust tartunk.

2017. júl. 31. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
39%

8. Hét után? Hat az sztem sok.

Inkabb 7.het korul h megnézzék jó helyen van e , elő terhesség stb

2017. júl. 31. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Toxoplazmátol nem kell félni, általában nem macskától kapják el, én minden trimeszterben nézettem, magán laborban, 5 ezer forint volt alkalmanként.
2017. júl. 31. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!