Ha valakinek pozitív lett az első terhességi tesztje, mi viszi rá hogy újabb és újabb tesztet csináljon?
Sosem értettem a dolgot, csinál egyet kedden, pozitív, csinál másikat csütörtökön és újra megörül vagy mi?
Én valahogy beértem mindkét terhességnél 1-1 teszttel, pedig a másodiknál elég halvány lett, de eszembe sem jutott másikat csinálni...
Mi értelme van?
Mert idiotak!
Vagy remenykednek esetleg abban,hogy netalan tan a pozitiv teszt valtozni fog,esetleg negativra,ha mar egyszer kimutatta az egyik,akkor biztos h terhes az adott illeto. Ritka esetben fordul elo,h a teszt hibas,es hibas eredmenyt mutat. De ok megkerdezik,nem tudom,mostansag ez a divat,szetkurtolni a hulyeseget,hogy a pozitiv teszt,az tenyleg pozitiv?? Hat mi a feneert ne lenne az,ha mar esgyszer szexeltel,es nem vedekeztel,vagy nem megfeleloen,persze h lehetsz terhes,es persze h az vagy ha meg a teszt is ket csikot mutatott. Nem tudom miert csinaljak ezt,talan remenykednek abban,hogy esetleg a masodik vagy harmadik teszt negativat fog mutatni,es "a terhesseg elfog mulni. Igen el fog,9honap mulva...:DDD sok idiota eszleny ..:DDD
En mindketszer 2-3 tesztet csinaltam. Eloso tesztnel 13dpon alig latszott valami, 15dpon latszott. Kertem idpontot 2hèttel kèsőbbre, aztan a doki mondta h par nap mulva teszteljek ujra!
Igy tettem a màsodik babónál is... nem vagyok sem orult, sem gyerekes stb! Vannak akik valoban kicsit dilisek. Pl akik nezik h fokozatosan naprol napra erosodjon a csik. Az mar nekemis sok kicsit. Hisz a hcg tesztek nem alkalmasak erre.a vizelet koncentrácioja is mindig mas... vervetellel szokas nezni a hcg szint emelkedeset..
Mert már ért egy pár csalódás.
Volt pár kémiai terhességem, amikor pozitív lett a teszt, örültünk, aztán megjött a mensesem, és fogalmam sem volt, hogy akkor most mi van... rohantunk orvoshoz.
Azóta már nem bízok egy pozitív tesztben; főleg, ha halvány. Kell, hogy lássam, hogy erősödik, ami azt jelenti, hogy emelkedik a hormon szint.
Kérdező! Valószínűleg neked nincsenek ilyen tapasztalataid! Amikor pozitív lett a teszt, abból gyerek is lett.
Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, de ettől még nem kell lenézni másokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!