Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha valakinek pozitív lett az...

Ha valakinek pozitív lett az első terhességi tesztje, mi viszi rá hogy újabb és újabb tesztet csináljon?

Figyelt kérdés

Sosem értettem a dolgot, csinál egyet kedden, pozitív, csinál másikat csütörtökön és újra megörül vagy mi?

Én valahogy beértem mindkét terhességnél 1-1 teszttel, pedig a másodiknál elég halvány lett, de eszembe sem jutott másikat csinálni...

Mi értelme van?

2017. jan. 28. 22:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Mert idiotak!

Vagy remenykednek esetleg abban,hogy netalan tan a pozitiv teszt valtozni fog,esetleg negativra,ha mar egyszer kimutatta az egyik,akkor biztos h terhes az adott illeto. Ritka esetben fordul elo,h a teszt hibas,es hibas eredmenyt mutat. De ok megkerdezik,nem tudom,mostansag ez a divat,szetkurtolni a hulyeseget,hogy a pozitiv teszt,az tenyleg pozitiv?? Hat mi a feneert ne lenne az,ha mar esgyszer szexeltel,es nem vedekeztel,vagy nem megfeleloen,persze h lehetsz terhes,es persze h az vagy ha meg a teszt is ket csikot mutatott. Nem tudom miert csinaljak ezt,talan remenykednek abban,hogy esetleg a masodik vagy harmadik teszt negativat fog mutatni,es "a terhesseg elfog mulni. Igen el fog,9honap mulva...:DDD sok idiota eszleny ..:DDD

2017. jan. 28. 22:13
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Jajjj megint egy értelmiségi..
2017. jan. 28. 22:33
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Hogy biztosak legyenek a terhességben az orvosok is azt mondják hogy 1 teszt nem elég. Vagy esetleg nehezen jött össze és megakarnak bizonyosodni róla hogy tényleg terhesek. Sokszor téved a teszt.
2017. jan. 28. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

En mindketszer 2-3 tesztet csinaltam. Eloso tesztnel 13dpon alig latszott valami, 15dpon latszott. Kertem idpontot 2hèttel kèsőbbre, aztan a doki mondta h par nap mulva teszteljek ujra!

Igy tettem a màsodik babónál is... nem vagyok sem orult, sem gyerekes stb! Vannak akik valoban kicsit dilisek. Pl akik nezik h fokozatosan naprol napra erosodjon a csik. Az mar nekemis sok kicsit. Hisz a hcg tesztek nem alkalmasak erre.a vizelet koncentrácioja is mindig mas... vervetellel szokas nezni a hcg szint emelkedeset..

2017. jan. 28. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Mert már ért egy pár csalódás.

Volt pár kémiai terhességem, amikor pozitív lett a teszt, örültünk, aztán megjött a mensesem, és fogalmam sem volt, hogy akkor most mi van... rohantunk orvoshoz.

Azóta már nem bízok egy pozitív tesztben; főleg, ha halvány. Kell, hogy lássam, hogy erősödik, ami azt jelenti, hogy emelkedik a hormon szint.

Kérdező! Valószínűleg neked nincsenek ilyen tapasztalataid! Amikor pozitív lett a teszt, abból gyerek is lett.

Sajnos nem mindenki ilyen szerencsés, de ettől még nem kell lenézni másokat!

2017. jan. 28. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
3 tesztem volt otthon a fiokban, es ezert ugy gondoltam elhasznalom ha mar megvettem, ilyen egyszeru.
2017. jan. 28. 23:35
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
2-3 esetleg 5ev sikertelenseg utan, te sem hinned el elsore ;). Az első kisfiam 2ev utan érkezett a második pedig fogamzásgátló mellett.. szóval mindkettőnél 3-3 tesztet csináltam 😀 Nem érzem magam idiótának emiatt .
2017. jan. 29. 00:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
9 tesztet csináltam összesen. 4,5 évet vártunk rá. Azt is mondták soha nem lehet gyerekünk. Néztem, hogy erősödik e. Meg egyáltalán próbáltam elhinni
2017. jan. 29. 01:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, mert eleve két teszt volt a dobozban, mit kellett volna csinálnom a másodikkal, dobjam ki? Inkább megcsináltam pár nap múlva újra, tök jó volt nézni a két csíkot.
2017. jan. 29. 01:51
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Kétszer teszteltem, két nap különbséggel. Elég nehéz volt az elsőt elhinni, meg biztos akartam lenni, hogy nem-e elrontottam :-D
2017. jan. 29. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!