Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha valakinek pozitív lett az...

Ha valakinek pozitív lett az első terhességi tesztje, mi viszi rá hogy újabb és újabb tesztet csináljon?

Figyelt kérdés

Sosem értettem a dolgot, csinál egyet kedden, pozitív, csinál másikat csütörtökön és újra megörül vagy mi?

Én valahogy beértem mindkét terhességnél 1-1 teszttel, pedig a másodiknál elég halvány lett, de eszembe sem jutott másikat csinálni...

Mi értelme van?

2017. jan. 28. 22:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Azt nezik erosodik-e. Bar elmondanam, nem garancia.

Elozo terhessegemnel en is csinaltam legalabb 6-ot! Naprol napra erosodott picit. (Azert csinaltam mert legelso terhessegemnel baromi eros volt elsore.) Szoval naprol napra vartam az erosodest, ami be is kovetkezett. Aztan 6 hat hetesen nem volt szivhang es meg is jott, teljesen kiurultem meg mutet se kellett.

Mostani terhessegnel csinaltam egyetlen darab tesztet. Halvany, igaz, de ugy voltam vele hogy az erosodes az elozonel sem osztott-szorzott szoval egy eleg, a terhesseg tenyet azon is latom de a kimenetelet 8 teszten sem latnam. Doki ugyanugy 6 hetesen, szivhanggal :)

Az viszont nekem sem fer a fejembe aki azt kerdezi a pozi tesztem pozi, terhes vagyok? Ma egy valaszolo egy ilyen kerdesre leirta a kerdezonek: ott van rajta, nem tudod leolvasni? (Clearblue digit egy bazi fekete plusz jellel) mire a kerdezo: de igen , csak nem hiszem el.

Ilyen is van :) ha van ehhez turelmed akkor valaszolsz hogy "igen a plusz jel pozitiv hidd el gratulalok" ha nincs, bezarod a kerdest :)

2017. jan. 29. 08:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Van rá esély, hogy fals pozitív, ezért csináltam egy második tesztet is az elsővel. A második gyereknél az első teszt nagyon halvány volt, pedig addigra már napok óta késett a vérzésem. Pár nappal később még mindig halvány volt, én inkább negatívak néztem. Pár nappal később már orvoshoz mentem, de azt kérdezte először, hogy aznap mit mutatott a teszt.
2017. jan. 29. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!