Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kaphatnám vissza?

Gadrienn2016 kérdése:

Hogyan kaphatnám vissza?

Figyelt kérdés

A kedves tagok felé fordulnék a problémámmal. Van egy kisfiam aki most lesz egy éves de a gyámügy elvette tőlem a lelki gondjaim miattam és kevés jövedelem. Semmi esélyt nem adtak de még nincs véglegesítve. A nevelőszülők kisajátitják a fiam ha érdeklődöm felőle nem válaszol a nevelöanya. Énrám állandóan figyelnek rá nem. Az anyai érzésem is hogy erősíthetném? Járok látogatni de nem szeretek menni a nevelőszülők miatt meg a fiam se koncentrál rám mert ők ott vannak és hozzájuk van szokva. Most van jó párkapcsolatom de ő se gazdag nem tudunk hogy elkezdeni közös életet mert nincs pénz támogatás nulla mindkét részről

A párom elfogadná a fiam. Valaki valami jó tippet??

2018. aug. 19. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Dolgozz legyen biztos jövedelmed, legyen normális lakásod és visszakapod
2018. aug. 19. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Se pénz, se anyai érzés? Az nem jó... Szerintem hagyd a gyereket, bármennyire is fáj...
2018. aug. 19. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Első körben menj el pszichológushoz, a lelki gondjaidat az ő segítségével fogod tudni megoldani. Ez amúgy is jó pont ilyen esetekben, hiszen látják, hogy teszel azért, hogy alkalmasabb szülő legyél. Na meg persze menj el dolgozni.

Az, hogy semmi esélyt nem adtak, az mit jelent? Megmondták kerek perec, hogy soha nem kaphatod vissza? Azért ennek valami nyomós oka kell, hogy legyen. Elsődleges cél, hogy vissza lehessen adni a babát a szülőnek, de ha neked így megmondták, hogy nem fogod visszakapni, akkor itt nem csak az anyagiakról van szó, meg arról, hogy te lelkileg nem vagy a toppon. Bunkó leszek, de megkérdezem: bántalmazás is volt? Vagy valami durva veszélyeztetés? Ezt azért jó lenne tudni.

2018. aug. 20. 22:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem bántalmazta soha mivel nálam se volt csak a lelki betegségem miatt feltételezték mert skizofréniával kezelnek
2018. aug. 21. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a gyereket. Jobb helye van, mint nálad lenne... Te alkalmatlan vagy...
2018. aug. 21. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Skizofréniával MÉG JÓ, hogy nem kapod meg... Remélem, nem is fogod sohasem!

Durva vagyok, nem érdekel, rokonom skizofrén, hááát, hagyjuk inkább, én tudom ignorálni, de néha még így is megtalál.

Ha a betegsége mellett kellett volna felnőnöm, lehet kamaszkoromban már öngyilkos lettem volna.

2018. aug. 21. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, kezelik a betegségedet? Az orvosodnak mi a véleménye?
2018. aug. 21. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!