Jogosan követel több gyerektartást?
Engem ugy neveltek anno, hogy majd annyi gyereket szuljek, amennyit, ha ugy alakul, egyedul is fel tudok ugy nevelni olyan korulmenyek kozt, hogy mindene meglegyen. Te nem gondolkoztal es irigy vagy!
Kerdesekre nem valaszolsz, tenyleg kamu vagy! :)
De neked mi közöd a pasid pénzéhez? Az exnek több köze van hozzá mint neked.
És hidd el ha megtehetnéd te i megvennéd a gyerekeidnek a drága ajándékokat, ahogy a legtöbb szülő. Az én szüleim is fizették nekem a külföldi tanulmányokat, különórákat, nyaralásokat, nagy teljesítményű számítógépet a 8.-os ballagásomra (akkor volt 400 ezer) és nem lettem elkényeztetett. Megbecsülöm amim van, és hálás vagyok érte a szüleimnek. Viszont igen, a szüleim nem szültek világba, egy gyereket vállaltak, de nekem megadtak mindent, többet is mint amire szükség volt.
Minden hétvégén mentünk kirándulni, kéthavonta wellnes hétvégékre, színházba, komolyzenei koncertekre, kiállításokra, moziba múzeumokba heti szinten hogy kiszélesítsék a látókörömet és minél több műveltséget magamra szedjek. Te ezt meg tudod adni a gyerekeidnek? Nem..és ez fáj neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!