Jogosan követel több gyerektartást?
Figyelt kérdés
A párom exfelesége most 30ezer gyerektartást kap havonta. 50ezret akar, miközben ő is és az új párja is jól keresnek, a kisgyereket úgy öltözteti, mintha a címlapról lépett volna le, 100ezres gyerekülést vesz, mert neki nem felel meg a 20ezres.. szerintem csak egy pénzéhes dög.. de a párom fizetni akar neki.2018. aug. 19. 17:09
11/91 anonim válasza:
Felmilkabol 30.000 Ft? Nevetséges😂😂😂
12/91 anonim válasza:
Persze hogy ugrik. A gyerekéről van szó. A te párod nem ugrik a tieidhez, ezért savanyú a szőlő? Az ő pénze, az ő gyereke, annyival tánogatja, amennyivel akarja.
13/91 A kérdező kommentje:
A volt felesége is jól keres..
2018. aug. 19. 17:29
14/91 anonim válasza:
Neked mennyi a havi bevételed, gyerektartással együtt, ami mellett savallod, hogy az ex mennyit kér? Az meg, hogy te 3 gyerekre nem költesz semmit, az a te problémád. De ha ezt így folytatod, hamarosan te is ex leszel. A gyereke mindig fontosabb marad, és többet fog kapni, mint a te gyerekeid. Azokra neked és az apjuknak kell fedezni az igényeket és a kiadásokat.
15/91 anonim válasza:
Tudod a 400-450 ezerből hivatalosan 80-100 ezret kellene fizetni, és még akkor sem pofázhatnál. A pénzéhes te vagy!!!
16/91 anonim válasza:
Kellett neked elvált, gyerekes férfi. Így jártál. Ennyi pénzből utalhatna 60.000 Ft-ot is.
17/91 A kérdező kommentje:
Én átlag 200ezret keresek és a 3 gyerekre fizet a volt párom 45 ezret! Nem 50et egyre.
2018. aug. 19. 17:32
18/91 anonim válasza:
Tok szep dolog, hogy ugy kellettel neki, hogy hoztal magaddal harom gyereket, es a bevasarlassal is segit. Na meg ha ennyire nem egyeztek, miert vagy vele?? Miert kellene hogy vegyen a gyerekeidnek barmit is?
19/91 anonim válasza:
Az én volt férjem szintén megkeresi a havi fél milliót, és közös megegyezés alapján fizet havi 60ezret.
Szerintem a te férjed is simán fizethet neki 50-et, telik rá bőven!
20/91 anonim válasza:
Ha futja, miert baj ez neked??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!