Jogosan követel több gyerektartást?
Az teljesen lenyegtelen, hogy mennyi bevetele van neki (az uj parjae meg aztan foleg mindegy) es gyakorlatilag az is, hogy mire kolti a penzt.
Nagyreszt a sajatjat, hiszen nem a havi 30 ezres gyerektartasbol telik ezekre.
A valasz attol fugg, hogy a ferjed mennyit keres es abbol a penzbol osszesen hany gyermeket nevel/tamogat.
Hany gyermeketek van, vagyis a ferjednek mennyi van es mennyi a bevetele?
Az, hogy bevásárol, és etet még 3 gyereket, meg téged, az sem 30 ezer, bocsi.
Nem is kötelező neki, a te gyerekeid, nem az övé.
Szerintem jogos... Egyébként én sem vennék 20.000-ert gyerekulest, mert azt nyilván nem is tesztelték és isofix sincs benne, ami nálam alapfeltétel...
Ha jól keres a párod, ne sajnálja a gyerekektől, nem a tieidet kell eltartania arra ott vagy te meg az apjuk.
A párom átlag 450-500 ezret keres. Csak ez az egy gyereke van. Az én gyerekeimre semmit nem költ, azon kivül, hogy bevásárol.
Miért szerinted mennyibe kerül plusz 4 emberre( te plusz 3 gyerek) bevásárolni? Hidd el hogy gyerekenként többe mint amit eddig a SAJÁT gyerekére költött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!