Másnak is ennyire BRUTÁLISAN hullott a haja szülés után?
Egész eddigi életemben gyönyörű dús hajkoronával rendelkeztem, a terhesség alatt nem sűrűsödött csak gyorsabban nőtt. Szülés előtt pár nappal le is vágattam mert tudtam, hogy utána jobban fog hullani, de hogy ennyire?
Kb napi 3x fésülöm meg és mindig tele a hajkefém.
Hajmosáskor olyan sok kihullik h eldugul tőle a lefolyó.
A szőnyeget 2 naponta porszívózom mégis ha lefekszek rá akkor úgy állok fel, hogy éppen ami hozzáért testrészem az tele van hajjal.
Egész nap érzem, hogy valahol egy hajszál mindig ott van valahol a bőrömön.
4 hónapja tart ez a problémám, ez idő alatt kb fele annyi hajam maradt mint volt. Azt hozzátenném, hogy Elevitet szedek jelenleg a szoptatás alatt.
Szerintetek ez normális? Volt valakinél hasonló? Meddig tart még?
Na látom mégsem vagyok egyedül a problémámmal, akkor még várok a nőgyógyásszal nem rohanok egyből oda. :D
A DM vitaminját megnézem majd, hátha segít nekem is.
Utolsó válaszoló, te milyen vitamint kezdtél el szedni?
Az első gyerek után nekem is nagyon hullott, három évig. Utána abbamaradt. De én nem vettem azt észre, hogy számottevően kevesebb lett a hajam, nyilván ritkult valamennyit, de nem nagyon. Szerencsére nekem is rettentően dús hajam volt/van, én még örültem is neki, hogy kicsit szellősebb lett, mert tényleg embertelen mennyiségű volt és nagyon melegített.
A második gyerek után nem hullott egyáltalán. Nem tudom, mi lehetett az oka, pedig azt mondják, szoptatás alatt hullik jobban. Hát én az elsőt három hónapig tudtam szoptatni, a másodikat másfél évig, mégis csak az elsőnél hullott. Viszont az elsőnél vashiányos voltam, a másodiknál már nem. Nem tudom, hogy ez számít-e egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!