Anyukák, akiknek szülés után NAGYON durván hullott a hajuk, hogy éltétek túl?
Ne haragudj az off-ért, de ugyan így vagyok, pont ma akartam kiírni egy ilyen jellegű kérdést... Nagyon hullik a hajam és nem tudom van-e értelme venni ilyen-olyan "csodaszereket"...
Egy 11 hetes kiscsaj anyukája :-)
Menjetek el a bőrgyógyászhoz (oda nem is kell beutaló).
Engem elküldött vérvételre (a háziorvosét vittem mert előtte nemrég voltam, azt mondta neki ez nem elég). A cink a béka popója alatt volt. Kaptam rá tablettát, aztán nekem is hol jobb hol rosszabb, kipróbáltam mindenféle terméket én is.
Ismerősi körben is van akinek a sima Biovanne segített, nekem az kevés volt...
Még mindig nagyon hullik, úgyhogy elmegyek még kivizsgálásra, mert valami lehet a háttérben.
Szóval azt javaslom, hogy többezer ft elköltése előtt menjetek el a körzeti bőrgyógyászhoz.
Off..hát akkor ha lesz rá lehetőségem én is elszaladok a dokihoz :(
3 hós baba anyukája
Hát nagyon nehezen. :(
6 hetes volt a lányom amikor elkezdett hullani a hajam, de marokszámra, nem mertem hajat mosni meg fésülködni. Egy ideig ugye nyugtattam magam, hogy persze, tudom lehet ilyen, majd elmúlik, de amikor már 4. hónapja hullott, és elől teljesen felkopaszodtam mint a Mickey-egér, hát már sírtam hajmosás közben. Revalidot szedtem végig, úgyhogy ezt tuti nem hatott semmit, barátnőm ajánlott egy sampont, ami neki használt pár alkalom után megállt a hajhullása. Úgyhogy ln is vettem, és nekem is pár alkalom után teljesen megállt a hullás. DE hogy ez attól volt, hogy használtam, vagy már egyébként is megállt volna nem tudom. Az viszont biztos, hogy az új hajszálak növését elősegítette, nagyon hamar visszanőtt, biztos vagyok benne, hogy ahhoz köze volt!
Kicsit drága, de nagyon sokáig elég! Még most is használom néha, szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!