Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel töltitek az időt 10...

Mivel töltitek az időt 10 hónapos babával?

Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

én sokat sétáltam vele, sőt mi már játszótereztünk is ilyenidősen! Imádta szórni a homokot és a hintát is élvezte

otthon meg mondókáztunk,játszószőnyeg, kockák,aszfaltzsírkrétáztunk...stb.

2018. aug. 13. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Játszótérre, sétálni minden nap járunk.

Itthon közlekedik a lakásban, pakol, "szerel", hintalovazik, dömperben tologatom, mondókázunk.

Kiságyban nagyon ritkán, kevés ideig van el. Játszószőnyegen már régóta nem, járókában se nagyon. Kétszer alszik naponta, de nem túl sokáig.

Sok mindent lehet már csinálni együtt. Takarítani is, a porszívót imádja egyenesen.

2018. aug. 13. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam most tanul járni, már egész ügyes. Szóval naphosszat ezt gyakorolja. Labdázik, pakol, könyvet olvasunk, mondókázunk. Legtöbbször még kétszer alszik, kb másfél órát. Ebben a nagy melegben, csak késő délután megyünk ki, addigra már nagyon nyűgös, imád az udvaron játszani, csavarogni, felfedezni a világot.

Már érdekli az amit én csinálok. Segít porszívózni, felseperni. Ki és bepakolni a mosógépet, terigetni.

2018. aug. 13. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
11 hós a lányom. Homokozik, hintázik, a hátamon van hurciban amikor megyünk valahova, imád nézegetni. Itthon mindent felfedező, gyakorolja az álldogálást, ide-oda mászik, nyitogatja az ajtókat, kipakol dobozból, szekrényből, rázza a kulcsokat, csörgőket, ütögeti a fakockákat, huzigálja az autókat, üldözi a kutyát, macskát, most a melegben nagyon szeret nedves ruhával játszani: csapkodja, törölget vele, keménylapos könyveket lapozgat, széttépi a Reklámújságokat, labdázik. Ezekkel gyakran magában is elvan, olyankor főzök, takarítok. Szereti ha a tükörbe nézünk, szereti a fogkeféjét rágcsálni, pancsolni. Az evés külön program, mindent összemancsinkál, pakolja a szájába a falatokat, imádja. Napi 2x alszik, összesen 3-4 órát, plusz éjszaka 10-et.
2018. aug. 13. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát jatszora meg én nem hordom meg mondjuk homokozni még nem engedem mert egyfolytában a szájában van a keze hátha összeszedi valamit.De akkor majd mostanában bevezetjük a jatszot hátha tetszik neki.
2018. aug. 13. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!