Mivel töltitek a napot egy kb.6 hónapos babával?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 18:56
1/1 anonim válasza:
A lányom már 9 hónapos, de ahogy emlékszem:
reggel fél 7 körül ébresztettem, megetettem. Betettem a járókába, amíg játszott, kitakarítottam. 10-kor újra megetettem. Utána bevásároltunk babakocsival, megfejeltük egy sétával a parkban, ha jó volt az idő. Hazajőve etetés. Aztán a játszószőnyegre leraktam, ott játszottam vele. Néha a nagy franciaágyon. Énekeltem neki, CD-t tettem fel. Ha elálmosodott, elaltattam. Négy körül enni kapott, aztán újra elmentünk valahova, pl. barátnőmhöz vagy szüleimhez. Fél hétre igyekeztem hazaérni vele, etetés, játék, fürdés, altatás. Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!