Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tartjátok furcsának, hogy...

Nem tartjátok furcsának, hogy az anyukák a fb-on állandóan photoshoppolják a képeiket?

Figyelt kérdés

Még hogy a kis tinilányok csinálják, hát éretlenek, stb.

De azért egy érettebb nőről feltételezné az ember, hogy elfogadta már magát olyannak, amilyen, esetleg egy kis sminket tesz fel. De nem, ál-műszempillák, bőr ,,tökéletesítés", retusálás mindenhol!

Nem komolytalan ez?

Mit gondoltok erről?

2018. aug. 2. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez már extrém utolsó :) De tény, nekem is vannak ilyen ismerőseim. Leginkább 40 felettiek.
2018. aug. 2. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Fura, de nekem csak egy ilyen ismerős van. Családi okokból marad ismerős, de nem követem. Nem a szétretusált képei miatt, hanem az a stílus, amit képvisel, távol áll tőlem. Időnként lenyomnak a pasijával egy Mónika-showt, Coelho idézetek, és társai. Nem érdekel.

Rajta kívül a tinilányok csinálják ezt. Van akit frankón töröltem is, mert hirtelen nem esett le, hogy a tányér szemű, mókus orrú Babettika Kiscciccaa ki a fene lehet, és hogy került az ismerőseim közé. Aztán kiderült, hogy az Eszter nevű unokahúgom... Megesik.

2018. aug. 2. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Általánosítás...egy ilyet sem látok, én sem csinálom.
2018. aug. 2. 12:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, rosszul fogalmaztam, nyilván nem mindegyik anyuka csinálja ezt, bocsánat és igazad van, utolsó!

Csak sok ilyet látok és igen, az a kategória, amit belinkelt az egyik válaszoló, hogy kb. felismerhetetlen már. És nagyon látszik, hogy mit változtatott.

2018. aug. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!