Nem tartjátok furcsának, hogy az anyukák a fb-on állandóan photoshoppolják a képeiket?
Még hogy a kis tinilányok csinálják, hát éretlenek, stb.
De azért egy érettebb nőről feltételezné az ember, hogy elfogadta már magát olyannak, amilyen, esetleg egy kis sminket tesz fel. De nem, ál-műszempillák, bőr ,,tökéletesítés", retusálás mindenhol!
Nem komolytalan ez?
Mit gondoltok erről?
Fura, de nekem csak egy ilyen ismerős van. Családi okokból marad ismerős, de nem követem. Nem a szétretusált képei miatt, hanem az a stílus, amit képvisel, távol áll tőlem. Időnként lenyomnak a pasijával egy Mónika-showt, Coelho idézetek, és társai. Nem érdekel.
Rajta kívül a tinilányok csinálják ezt. Van akit frankón töröltem is, mert hirtelen nem esett le, hogy a tányér szemű, mókus orrú Babettika Kiscciccaa ki a fene lehet, és hogy került az ismerőseim közé. Aztán kiderült, hogy az Eszter nevű unokahúgom... Megesik.
Igen, rosszul fogalmaztam, nyilván nem mindegyik anyuka csinálja ezt, bocsánat és igazad van, utolsó!
Csak sok ilyet látok és igen, az a kategória, amit belinkelt az egyik válaszoló, hogy kb. felismerhetetlen már. És nagyon látszik, hogy mit változtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!