Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortol vehetek a babának...

Mikortol vehetek a babának dolgokat? 25hetes terhes vagyok!

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja még ne ,még várj de meddig?az elsö babánk milliomosok se vagyunk hogy egyszerre vegyünk meg mindent!jön a tél es a vásárláshoz utazni kell min 40km.-t!mit gondoltok,ha látok valami jot megmerjem venni?
2008. nov. 2. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze nyugodtan amikor valamit latsz ami tetszik es arban is megfelelo neked, akkor vedd meg! DE nezzel korbe mert nagy arkulonbsegek vannak boltok es boltok kozott is!
2008. nov. 2. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. 23 hetes vagyok. Most novemberben megveszem a kiságyat pelenkázót,( már meg is rendeltem)babakocsit decemberben, januárban kis ruhácskákat, cumis üveg, pléd, ágynemű stb, hogy februárban mire jön a baba, meglegyen mindene. De persze már eddig is vettem ezt azt, amikor megláttam egy-egy szép kis ruhát nem bírtam ott hagyni, igaz 3 hónapos korától lesz rá jó, de legalább már az is megvan:) Tipegőket, bodyt corában, auchanban, tescoban lehet kapni 1000-2000 ft-ért, mikor mentek kaját venni, vegyetek azt is , s lassan összegyűlik.
2008. nov. 2. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze:-) Főleg az apróságokat:-) Egy hajkefe, hőmérő, textilpelenka , kiskád, mindig kell, bármikor megveheted. A ruháknál számolj, hogy mikor mekkora lesz a kicsi, milyen melegségü vagy könnyű ruha kell, és vásárolj abból is nyugodtan:-)
2008. nov. 2. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen arik vagytok,talán bátrabb leszek mert eddig még semmit nem mertem venni de a párom rábeszélt hogy rendeljük meg a babakocsit mert akciosan kapjuk meg,de eddig nem akartam/mertem/ elmenni érte!boldog es egészséges babavárást es babázást mindenkinek!
2008. nov. 2. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!