Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék SOS-ben eladni egy...

Hol tudnék SOS-ben eladni egy bébihordozót?

Figyelt kérdés
nagyon kellene a pénz de fogalmam sincsen hogyan adjam el 1 hét alatt.ha van ötletetek,szivesen fogadom
2010. jún. 19. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
H valamelyik jobb fajta pl. maxi cosi, peg perego, bebe confort, concord, és kicsit olcsóbban adod, mint a többiek, akkor hamar elmegy, de ha espiro,titti, pierre cardin, nania,giraffe club stb márkák akkor nagyon keveset kapsz érte és nagyon sokára...
2010. jún. 19. 16:38
 2/5 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele melyek amik kelendőbbek,a kérdésem arról szól hogy hogyan,hol vagy milyen módon tudnám eladni nagyon gyorsan.az aukciós oldalak eddig nem nagyon jöttek be nálam.
2010. jún. 19. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Védőnő talán tud ajánlani kismamát.
2010. jún. 19. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én Vaterán adtam el az enyémet kb. tavaly ilyenkor. Nem volt márkás nagyon (Giraffe Club, babakocsival együtt adták), de nagyon hamar elvitték, talán 3 napig volt csak fent. Féláron adtam (a babakocsihoz plusz 10 ezer volt, hogy ez is legyen hozzá), én 5 ezret kértem érte, és rögtön el is vitték. Másnap személyesen jött érte a hölgy és nagyon örült neki :) Szerintem megér egy próbát.
2010. jún. 19. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én vagyok az érdeklődős, akinek törölték a válaszát (hirdetés miatt gondolom). Megtennéd, hogy írsz privátot?
2010. jún. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!