Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Besokalltam! Miért nem lehet...

Besokalltam! Miért nem lehet úgy tervezni barátnős programot, h az egy anyának is jó legyen?

Figyelt kérdés
Négyen vagyunk barátnők és kezdeményeztem, h hozzunk össze egy találkozót a barátnőnk szüli és névnapjára a városba. Két éves lesz a fiam, nehézkes oda is eljutni, de meg lehet oldani és tudom senki nem fog hozzám alkalmazkodni mert gyerekem van. A barátnőm erre kitalálta, h legyen náluk tartva a szülinap, tőlünk ők iszonyat messze laknak még kocsival is szinte lehetetlen eljutni hozzájuk és ráadásul este onnan mennénk múzeumos programra is és a kocsit meg ott kéne hagynom addig a világ végén. Mondtam, h inkább város, de nem volt nyitott rá, pedig ez mindegyikönknek fél út. Ez csak a jéghegy csúcsa, már nem tudom hányadik eset, h számomra lehetetlen időpontban és helyszínen van a találkozó. Nem vagyok egy otthon ülő típus, szeretek kimozdulni, de szerintem lehetne úgy is tervezni, h mindenkinek jó lenne. A három másik barátnőm közül kettő szingli, a harmadik pedig férjezett ugyan, de a férje szinte a felesége, főz, mos, takarít....náluk lenne az összejövetel is. Nem értik meg a helyzetemet mert nem anyák, de ennyire nem akarnak hozzám is idomulni? Annyira bánt!
2010. jún. 19. 12:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Haha, utolsó, marha vicces vagy.
2010. jún. 20. 13:29
 12/12 A kérdező kommentje:
igen, utcsó előtti marha vicces, nem értem ez mire jó...vagyis igen, vége a sulinak.....remélem nem rúgtak ki végleg, mert szomorú lenne, ha ezen a szinten maradnál
2010. jún. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!