3 év körüli kisfiúval Budapesten milyen programot ajánlotok?
- Közlekedési Múzeum (minden hó utolsó vasárnapján családosoknak ingyenes)
- Ferencvárosi Rendezőpályaudvar (Ide hétköznap érdemes menni. Menjetek fel a sínek feletti gyalogos összekötő hídra, integessetek a tehervonat mozdonyvezetőinek, s majd meglátjátok, mi történik.)
- Kopaszi-Gát (játszótér, evezősedzések, horgászok, uszályok a Dunán)
- Óbudai Hajógyári Sziget - csúszdapark
- Városliget - játszótér
- Hévvel menjetek ki Szentendrére, sétáljatok az óvárosban, a Duna-parton (ugyanez Gödöllő, Kastély-park - itt időnként vannak ingyenes rendezvények - pl. díjugratás)
Nálunk még nagy szám a metrón, földalattin, trolibuszon való utazás is, mert mifelénk csak villamos és busz jár.:-)
Ezek belekerülnek egy kis pénzbe, de nem horror összegek:
Millenáris park (ez ingyenes, nagy halakat lehet etetni + játszótér, fagyizó, kávézó, minden van)
Ferihegyi repülőgép emlékpark
Vasúttörténeti park
Budakeszi vadaspark
játszóház minden mennyiségben
Én most 20-21-én szeretnék valami programot, s a Vasúttörténetire gondoltam (3 éves fiú, 10 éves lány)
Nem jó? Mivel csak két napra jönnek, s a tűzijátékot néznénk meg, nem akarom telezsúfolni a napot.
S nálunk is nagy szám lesz a vonat, villamos, mozgólépcső, mert a kissrác még nem járt sosem ilyennel.
Amúgy én ajánlom:
- Libegő - Erzsébet-kilátó
- Gellért hegy (sok játszótérrel)
- Hajókázás a Dunán (1 órás program, mondjuk nem olcsó)
- Budai Vár - Budavári Sikló
- Fogaskerekű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!