Miért szülnek sokan albérletbe? Aztán kb. a gyereket tolják maguk előtt pajzsként ha gondjuk van.
Én sem értem főleg panelba.
Én azt mondom ha nem adottak a feltételek nem kell szülni ennyi vagy sokkal később ha már adott minden.
Tehát minimálbérre nem csinálok gyermeket első körben.
2. akkor már 18 évesen ha akarok gyereket 20-n évesen akkor elkezdek suli mellett dolgozni és teszek félre rá,nem csak belehuppanunk a ,,majd megoldjuk" alapon aztán meg megy a sírás sajnos.
Szépen át kell gondolni mielőtt cselekszünk,toll papír és számolunk hogy milyen költségekkel jár mennyire fog ez fájni,mi kell a gyereknek.
Mindent kiszámolni,durva leszek költségvetést kell írni végig minden eshetőséget számításba venni.
Gyerek megfelelő képzése,oktatása,ruházat,nyelvórák,pelenka,babakocsi.
Aztán ha külföldi suliba megy akkor milyen költségek vannak Gugli a barátunk kiszámoljuk ott milyen költségekkel kell számolni na most ha elmegy a gyerek majd dolgozni akkor mennyire tud lefaragni,de akkor ha lakást szeretnénk neki venni akkor az mennyi lehet.
Így képzelem el a családtervezést,benne van a nevében családtervezés,mint egy üzleti terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!