Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Keresztelőre verseket hol...

Keresztelőre verseket hol találok?

Figyelt kérdés
Mi leszünk a keresztszülők és babanaplót vettünk ajándékba,de szeretnénk valami kis tanulságos versecskét beleírni az elejébe
2010. jún. 19. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is hetek óta keresgélek,holnapra kellene nekem is, de még nem találtam meg az igazit sajnos:(

"Az égre hiába nézünk, mert az Isten országa nem ott, hanem bennünk van, ha megvalósítjuk."

Müller Péter

2010. jún. 19. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Egész életünk egyetlen istentisztelet.

Novalis

2010. jún. 19. 23:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Vannak pillanatok, amikor Isten engedelmességet követel. De olyanok is vannak, amikor akaratunkat teszi próbára, s arra kíváncsi, hogy fel tudjuk-e fogni az isteni szeretet lényegét.

Paulo Coelho

2010. jún. 19. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a való világ csupán képmása és tükre a Paradicsomnak. Ennek a világnak a puszta léte azt bizonyítja, hogy létezik egy tökéletesebb világ. Ezt azért teremtette az Isten, hogy az emberek a látható dolgokon keresztül fölfoghassák az ő lelki tanítását és bölcsességének csodáit.

Paulo Coelho

2010. jún. 19. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Vígy el engem innen a sziklára, a hova én nem jutok. Mert te vagy az én menedékem, s erős tornyom az ellenség ellen. Hadd lakozzam a te sátorodban mindörökké; hadd meneküljek a te szárnyaid árnyéka alá!

Biblia

2010. jún. 19. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Hagyjad az Úrra a te útadat, és bízzál benne, majd ő teljesíti.

Biblia

2010. jún. 19. 23:13
 7/7 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat,de azért ilyen komolyakat nem akarok beleírni,ezeknek az idézeteknek a lényegét sajnos még sok-sok felnőtt sem érti.
2010. jún. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!