Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom tényleg nem akar...

A párom tényleg nem akar tőlem gyereket?

Figyelt kérdés
23 évesek vagyunk 6 éve vagyunk egy pár, jegyesek vagyunk, van egy közös otthonunk, autónk, fix munkánk és mégis állítja hogy még nincs itt az idő, hogy egy gyereket vállaljuk. A tökéletes helyzetre vár, szerintem hiába, sose lesz tökéletes helyzet, de tudom hogy tisztességesen fel tudnánk nevelni. És nagyon jól tudja, hogy minden vágyam hogy édesanya legyek, azt állítja, hogy MAJD ő is szeretne, de mikor? Minden nap eszembe jut, hogy jó lenne már családot alapítani, Ti mit tennétek? Mit gondoltok?
2018. júl. 24. 12:10
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Sosem fogom elfogadni azt a meglatast miszerint nem azt az idő éljük mikor mar huszonévesen gyereket vállaltak az emberek.

Tehát én vagyok a rossz, ha nem törtetek 40 éves koromig és nem alapitok akkor csaladot, mert manapság ez a normális hogy ennyire kitolodik a gyerek vállalás, tehát alapozzam az életem ugy hogy a társadalomba szépen belepasszoljak.

Amugy nem tudom hogy jutott el idáig a beszélgetés.

Nyilvan a probléma fenn áll, nem megoldast vártam csak mas látáspontot és esetleg saját tapasztalatot. Gazdagabb lettem ezzel is-azzal is.

Köszönöm a válaszokat.

2018. júl. 24. 17:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgy jutott el ide hogy nektek közös nevezőre kellene jutni. De úgy igazán!! Mert az nem megoldás, ha ő csak rábólint majd a gyerekre, mert te rágod a fülét érte. Pláne nem 23 évesen. Ebből tényleg csak az sülhet ki, hogy egyedülálló anyuka leszel, mert a párod nincs erre felkészülve.

Kicsit ledöbbentem azon, hogy neked ez sem probléma mert inkább vagy elváltan egyedülálló de legalább van gyerek. Ezt szerintem azért gondold át. Egyrészt minden gyereknek szüksége van apára IS, másrészt nem akkora buli egydül nevelni egy gyereket segítség nélkül. MInd anyagiakban, mind energiában.

Most kell ezt helyre tenni, hogy ne szúrd el a saját jövődet.

Meg nekem az is fura hogy képes vagy ilyen lazán nyilatkozni egy esetleges válásról, hogy egyedül maradsz.

Ne sértődj meg de neked tulképpen mi kellene igazán? Házasság vagy gyerek? Mert mintha előbbi csak az utóbbi miatt lenne eszköznek. Hol van ebben a történetben a párod, akit elvieg szeretsz(?). Hogy ő mikor lenne apa, hogy ő 23 évesen mire áll készen és mire nem....Nekem fura, de lehet én értek félre valamit.

2018. júl. 24. 18:21
 23/25 anonim ***** válasza:
71%
Állandóan szajkózod ezt a 40 évet de létezik ám arany középút...pl 28-30 évesen is szülnek nők nem csak 23 és 40 évesen...addig van 5-7 éved. Teljes. Mértékben a pároddal értek egyet, a gyerek -bár csúnyán hangzik így- elveszi a fiatalsagodat. Élj még egy kicsit, a babák nem csak rózsaszín púder meg vattacukor...az anyaság a legkeményebb meló.
2018. júl. 24. 18:51
 24/25 anonim ***** válasza:
77%

23 évesen hová sietsz?

Nyilván nem akar ennyi idősen gyereket, mondjuk 6-7 év múlva már vszeg igen.

Apám 29 volt, mikor megérett benne, hogy szeretne, exem 30, párom 35, ő még nem akar (bár én sem).

2018. júl. 25. 16:47
 25/25 anonim ***** válasza:
84%
23 évesen hova gyerek?? Tökéletesen megértem a baratodat, fiatalok vagytok, egy gyerek pedig teljesen felborítja az ember életét, bőven ráértek még a gyerekkel és nem, nem kell 40 évesen szülni, tudod van a 23 és a 40 között is átmenet. Amúgy iszonyatosan önző vagy, jössz itt azzal, hogy mi van ha 40 évesen szulsz és a gyereked is 40 évesen fog vállalni gyereket, akkor mégis hogy fogod látni az unokádat... Honnan veszed egyáltalán, hogy a gyereked is fog gyereket vallani?! Milyen erv ez mégis? Semmi garancia nincs erre, de mégis ezzel takarózol. Látszik h még te is túl fiatal vagy ehhez, ne erőltesd a pasidnal a témát, mert csak azt fogod elérni, h kirak, aztán hisztizhetsz, h te gyereket akarsz, ha nem lesz akivel...
2018. júl. 25. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!