Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom tényleg nem akar...

A párom tényleg nem akar tőlem gyereket?

Figyelt kérdés
23 évesek vagyunk 6 éve vagyunk egy pár, jegyesek vagyunk, van egy közös otthonunk, autónk, fix munkánk és mégis állítja hogy még nincs itt az idő, hogy egy gyereket vállaljuk. A tökéletes helyzetre vár, szerintem hiába, sose lesz tökéletes helyzet, de tudom hogy tisztességesen fel tudnánk nevelni. És nagyon jól tudja, hogy minden vágyam hogy édesanya legyek, azt állítja, hogy MAJD ő is szeretne, de mikor? Minden nap eszembe jut, hogy jó lenne már családot alapítani, Ti mit tennétek? Mit gondoltok?
2018. júl. 24. 12:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon kevés férfi akar 23 évesen gyereket. Szerintem azzal lesz itt a gond, hogy túl fiatal.
2018. júl. 24. 12:16
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
En ilyen idősen meg javában éltem az életem. Igaza van a párodnak, előttetek az elet, meg hat erőltetni sem szabad mert annak sosincs jo vege.
2018. júl. 24. 12:16
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Elég kevés pasi akar 23 évesen gyereket. Mondom úgy, hogy az én férjem 24 volt, mikor elkezdtünk próbálkozni (én másfél évvel vagyok idősebb nála). De őt is kb. ufónak nézte mindenki, kicsivel 26 éves kora előtt lett apa. A te párod lehet, hogy még várna. Az enyém is azt mondta még amúgy 23 éves korában, hogy ráér, előbb legyen szépen meg az esküvő, aztán meglátjuk, majd valamikor utána. Két héttel az esküvő után mondta, hogy akkor vágjunk bele :) Én nem sürgettem, tudtam, hogy majd akar, én is fiatal voltam, ráértem kivárni. Jó is volt így, azóta 29 és 30 évesek vagyunk, már a másodikat várjuk.
2018. júl. 24. 12:25
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
23 évesen kevés férfi mondja azt, hogy akar.30 előtt szerintem felesleges is nekik..addigra kiélik magukat úgy ahogy és akkor már felelősségteljesebben tudnak a családjuk mellé állni.Nyilván vannak kivételek, de kár erőltetned még ha el is tudnátok tartani.Éljetek.
2018. júl. 24. 12:33
 5/25 A kérdező kommentje:
Igen-igen fiatalok vagyunk még mind a ketten tudom, élhetünk még, és járunk is mindig valahova, sosincs megállás, állítja hogy már kiélte magát, ami szerintem is így van (ez nem azt jelenti hogy már fasultan csak otthon fogunk ülni) hisz együtt voltunk szinte tini körünk óta, a bulik, fesztivalok, haverok. Sosem az a nyugis otthon tévézős pár voltunk. És at is beszéltük mar számtalanszor, hogy ha szülők leszünk ez nem fog változni. De nem akarja.. De mindemellett meg odáig van a gyerekekért, barataink ránk hagyják a gyerekeiket mert szinte csak velünk vannak el a picik. És minden ilyen este után boldogan jelenti ki, hogy milyen jó lesz mikor nekünk is ilyen kis csodabogaraink lesznek. DE AKKOR KÉRDEM ÉN, HOGY MÉGIS MIRE VÁRUNK? Nem értem..
2018. júl. 24. 12:41
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak még nem áll készen rá.Gondolj bele.Vége a bulizásnak vége a késői kelésnek a nyugodt életnek.Egy baba mellett már nem fogsz tudni minden hétvégén menni valahova.Nem azt mondom hogy sehova de jobban meggondoljátok..stb.Az már egy másfajta élet.Lehet ezért nem.Persze ezt csak ő tudja megmondani, de ilyenek is járhatnak a fejébe.
2018. júl. 24. 12:59
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező, nagyon úgy tűnik, hogy nem akar gyereket és azért más az, amikor pár órára eljátszadozik a kölcsön-gyerekkel, meg megint más, amikor pl. hónapokig nem bír majd aludni, meg jönnek a kemény hétköznapok....

Szerintem ő még tuti nem érett meg az apaságra és ne is erőltesd, nem szabad!

Várjál még vele, mert 23 az nagyon fiatal és ha később sem változik a helyzet, akkor sajnos mással kell majd kiélned a vágyaidat, mert aki igazán akar gyereket, az nem keres kifogásokat - főleg, ha amúgy minden feltétel adva van....

2018. júl. 24. 13:01
 8/25 anonim ***** válasza:
93%
Ő nem akar, te pedig nem vagy rá érett ha azt gondolod a bulizás az állandó menés nem fog megváltozni egy baba utàn...
2018. júl. 24. 13:22
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

23 éves. Rengeteg ideje van még, érthető, hogy nem akar.

De egyeztetni kell az elképzeléseiteket, mert ez így neuralgikus pont egy kapcsolatban.

"Majd szeretne, de mikor?" A következő tíz évben gondolom, még kakor is bőven fiatalok lesztek az első gyerekhez.

2018. júl. 24. 13:24
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott, hany evesen szeretne?
2018. júl. 24. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!