Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri itthon...

Szerintetek megéri itthon főállású anyának lenni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 07:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Hát csak azért 3 gyereket bevállalni....Fel is kell öket nevelni.

Viszont az alapbér sem sokkal több.

2010. jún. 19. 07:44
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem nem ha anyagiakra gondolsz.több a pénz ha van egy kereseted plusz a 3gyerekre a családi...szerintem
2010. jún. 19. 07:49
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

HA van többgyereked és azért akarod ezt vállani, hogy több idöd legyen rájuk, akkor igen: mármint ha egyébként megengedhetitek magatoknak anyagilag és te biztos vagy abban, hogy nem fogod egy-két év múlva azt érezni, hogy kimaradtál valamiböl.

Viszont ha még nincs vagy csak egy gyereked van, CSAK azért ne vállaj többet, hogy kapj érte pénzt, mert amit adnak, az inkább csak jelképes, ebböl a gyerekeket eltartani nem tudod.

2010. jún. 19. 07:58
 4/20 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Mi azért vállaltunk 3 gyereket, mert családival együtt kevesebb volt a keresetem, mint amennyit főállású anyaként kapok+ 4 órában dolgozok mellette, igy egész jól kijövünk.

Apa 150.000 nettót kap

én a 25.000 gyev+7200 lakásfenntartási

48.000 csp.

meg 50.000 et 4 órában

hitelünk szerencsére nincs, igy 5 -en egész jól eléldegélünk és félretenni is tudunk.

2010. jún. 19. 08:02
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés az, hogy anyagilag vagy érzelmileg. Azt hiszem most én vagyok a világon a leggazdagabb pedig a pénztárcám majdnem mindig üres :-)) De amit kapok a 6 hónapos kislányomtól azt pénzben nem lehet kifejezni. Amikor dolgoztam több volt a pénzem de nem voltam gazdag. Most olyan boldog vagyok mintha az enyém lenne a lottó 5-ös. Egészségesek vagyunk és boldogok, a napi problémák ellenére nekem megéri itthon maradni. Minden percét élvezni akarom a lányom fejlődésének!
2010. jún. 19. 08:11
 6/20 anonim ***** válasza:
Utolsótól kérdezném,hogy hol keresel,milyen munkával(irodai) négyórában 50000Ft-t??
2010. jún. 19. 08:11
 7/20 anonim ***** válasza:
67%
Előző vagyok! Azt elfelejtettem , hogy sajnos most ezek a gyér fizetések mellett az a kérdés megéri e dolgozni!
2010. jún. 19. 08:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! 2 gyermekem már van, a legkisebb 13 hónapos. Volt saját cégem, de sajnos minket is elért a válság, és befuccsolt. Szóval nagyon nincs hová visszamennem dolgozni. A férjem a szüleivel nem beszél, ők itt laknak 5 háztömbnyire, ők sem tudnak dolgozni. A szüleim aktívan dolgoznak, ők 30 km-re laknak. Tőlük sem várhatom el, hogy ide rohangáljanak. A férjem 24 órában dolgozik, nincs hétvége, nincs ünnep semmi. Most jelenleg nem látok esélyt arra, hogy az ő munkabeosztása mellett elmenjek rendesen dolgozni. Talán itthonról lehetne valamit csinálni, de ez is képlékeny. Szóval, még semmi nincs eldöntve...csak érdeklődöm.
2010. jún. 19. 08:17
 9/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem azt akartam írni, hogy férjem szülei nem dolgoznak, hanem, hogy nem tudnak segíteni...nem is nagyon akarnak.
2010. jún. 19. 08:19
 10/20 A kérdező kommentje:
Múltkor az rtl klubbon néztem a fél 2 c. műsort...abban volt arról volt szó, hogy a kismamák 75 vagy 85%-a nem tud visszamenni a munkahelyére dolgozni...
2010. jún. 19. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!