Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megmaradt volna a baba? Többi...

Megmaradt volna a baba? Többi lent

Figyelt kérdés
10 napja írtam ki,hogy a második kémiai terhességem volt.Extra halvány pozit teszteltem (3 perc körül jelent meg a második csík), de megjött.6 napig volt vérzésem (bő, darabos).Ma vagyok a ciklusom 10. napján de olyan furán éreztem magam, csináltam először egy ovu tesztet ami full pozitív lett, meg is lepödtem mert a 19-21 nap között szokott ovum lenni.Aztán csináltam egy terhességi tesztet és azonnal 2 csíkos lett (pár másodpercen belül) És most sokkal erősebb a csík.Létezik, hogy megmaradt volna a baba?

2018. júl. 22. 23:35
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Igen sokkal erősebb.A 10 nappal ezelőtti tesztemen kb 4-5 perc volt mire kijött a 2. Vonal és eléggé forgatni kellett, hogy meglássa az ember.Sajnos azt már kidobtam, nem tudom megmutatni, de az olyan haloványka volt hogy szerintem fotón nem is látszott volna.
2018. júl. 23. 13:05
 12/36 anonim ***** válasza:

Ez nagyon érdekes. Két dolog jutott az eszembe: nem lehet, hogy a középidőnél (jóval) később volt peteérésed és fogant a baba? Mert ez tényleg egyértelműen pozitív, és ez magyarázhatná, hogy a várt időben miért volt olyan extra halvány még a teszt. És bár az is igaz, hogy az otthoni terhességi tesztek nem mutatnak HCG _mennyiséget_, de azért azonos típusú tesztnél az erősödés-halványodás 99%-ban mégis utal a hormon mennyiségének változásaira,. Szóval ha az elmúlt 10 napban emelkedett a HCG, akkor szerintem van rá esély, hogy valahol baba van. Adja Isten, hogy akkor jó helyen legyen. Látványra-érzésre "rendes" menstruációja nem egy nőnek van a terhesség első egy-két hónapjában, én személyesen ismerek olyat, aki értelmes, tanult, stb. mégis csak négy hónaposan vette észre, hogy terhes, addig megjött pontosan úgy, ahogy azelőtt szokott.

Légyszi írj vissza a doki után!

2018. júl. 23. 13:47
 13/36 A kérdező kommentje:
Ovulációm pontosan 3 hete volt, a ciklus 20. (előző ciklus, vagy már nem is tudom, hogy írjam) napján lett pozitív az ovu tesztem.Doki után fogok írni mindenképoen.Most elkezdtem egy picit vérezgetni, szóval nem tudom mi lesz, nem tudom mire gondoljak.
2018. júl. 23. 13:54
 14/36 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok, a tesztet egyértelműen pozitívnak tűnik
2018. júl. 23. 14:56
 15/36 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, uh-n nem látott semmit csak hogy 6 mm a nyálkahártya (ami szerintem elég vastag ahhoz képest, hogy 5 napja fejeződött ve a mensim) Holnap megyek hcg vérvételre, azt mondta abból már tudni fogjuk mivel állunk szemben, bár ő azt mondta, hogy korai vetélésnek gondolja, esetleg méhen kívülinek.Kérdeztem mennyi az esélye, hogy rendes terhesség (baba) legyen belőle, de a doki szerint minimális.Ha görcsölni kezdenék vagy fájdalmaim lennének be kell mennem a kórházba.
2018. júl. 23. 17:06
 16/36 anonim ***** válasza:
6 mm-es nyálkahártya az nagyon kevés szerintem.
2018. júl. 23. 17:21
 17/36 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem januárban volt missed ab műtétem és hetegig következő menstruáció ig halvány pozitív volt a teszt lassan ürült a hcg.
2018. júl. 24. 09:53
 18/36 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam 7.6 mm a nyálkahártya.Ma voltam vérvételen, holnap lesz eredmény.Csak akkor azt nem értem ha megvolt normál 6 napig a mensim, akkor most 2 napja miért vérezgetek?!Utolsó valaszoló, az sem mindegy hanyadik héten volt a műtét, ugye minél nagyobb a terhesség annál több a hcg, annál többnek kell kiürülnie.Én még csak kb 5 hetes lennék.Persze ettől függetlenül lehet igazad, illetve nem is nagyon reménykedem már pozitív végkimenetelben.
2018. júl. 24. 10:46
 19/36 anonim ***** válasza:

Ha 10 nappal ezelott forgatni kellett es szugeralni akkor mostanra mar le kene ugrania a csiknak a tesztrol. Igy valoszinusitheto hogy lassabb mertekben emelkedik a HCG.

A Verzes, a vekony nyalkahartya es ennek fenyeben en sajnos inkabb mehen kivulire tippelek.

De ne legyen igazam

2018. júl. 24. 15:17
 20/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de remélem utolsó válaszoló, nem lesz igazad.Már annyira ideges vagyok a hcg eredmény (meg az egész) miatt, egy örökkévalóságnak tűnik ez a várakozás.
2018. júl. 24. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!