A kutyának oda lehet adni a megmaradt tejet?
:) Szerintem nem káros, és szerintem nyugodtan odaadhatod neki.
Nekem egyszer egyik ismerősöm adott babatejet - ezt a dobozos junior italt, de kb 4kartonnal, és már nagyon hamar volt a lejártai ideje. MÉg vagy 15karton tejpépet is kaptunk, ami még kb 4hónapig volt szavatos. Fiammal itatgattam, és etetgettem őket, de nem fogyott el mind.
Ősszel kaptunk egy kiscicát, de olyan kis nyurga volt- nagyon hideg is volt a tél- végül én egész télen ezzel a vitaminos lejárt szavatosságú tejitallal itattam, meg kevertem neki tejpépet jó hígra, és full egészséges volt és szépen nőtt is!! :)) Nem lett semmi baja tőle! Sőt!! Hízott szépen :)
úristen, fujj. :D
Szerintem nem lesz gusztusod odaadni szegény kutyának, azért más ez, mint amit a többiek írnak a dobozos cuccokról, hogy azt simán odaadja az ember.
Most elképzeltem ránéztem a kutyánkra, és elképzeltem, ahogy issza a tejemet, szerintem megalázó ez a kutyának. Illetve ő nem érzi, de te azért vagy, hogy felelős légy érte, és ne itasd undorító dolgokkal:D
Miért utolsó, ha tehéntejet adna neki, az is undorító lenne? Tej tej, ugyanúgy egy másik élőlény testnedve, nem tök mindegy? Azért morális kérdést ne csináljunk már ebből.
Engem inkább az aggasztana, hogy nem okoz-e a kutyának hasmenést a tej, mert még a sima (azaz tehén) tejet sem javasolják kutyáknak. Mondjuk afelől nincs kétségem, hogy jóízűen elfogyasztaná, csak nehogy menjen tőle a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!