Férfiként mennyire normális, hogy inkább lány gyerekre vágyom, mint fiúra?
És ha a lányod cseppet se lesz hercegnős, "csajos", hanem egy kis vadóc, aki mindenre felmászik, mindent szétszed és "rettegnek" tőle a fiúk a játszón, mit csinálsz? :)
Egyébként addig normális, amíg ez a preferencia csak preferencia, nem pedig kizárólagos vágy.
Teljesen normális, amíg megfelel neked az is, ha a gyermeked fiú lesz vagy fiús lány vagy akár androgün...
Az OK, hogy van egy preferencia, de nagyon ne éld bele magad egy olyan helyzetbe, ami még lány születése esetén sem garantált.
Mi a párommal inkább lányt szeretnénk, mint fiút (főleg ő), de alapvetően tökmindegy, csak egészséges legyen :) Személyiségre nem várok semmit, önmaga legyen, aztán majd igyekszem alkalmazkodni, s ő is hozzám, ahogy már a szociális lények szoktak. Csalódás (olyan, amit szerencsétlen gyermek is megérezhet) tuti nem lenne még akkor sem, ha hermafrodita lenne, bár az azért okoz nehézségeket. De amíg megvan a 4 végtagja, jól működik az agya és a szívén sincs lyuk, nem vagyok válogatós. Azért persze remélem, biológiailag fiú lesz vagy lány, ha valaha szülök.
Az én férjem is inkabb kislányt szeretne, egyszerűen ilyen beállítottságú.
Nekem teljesen mindegy, csak már jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!