Szerintetek normális apa-lánya kapcsolatban, hogy az apa megfogja a lány fenekét, mikor megölelik egymást? A lány 19 éves.
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 13:10
4/20 anonim válasza:
Nekem sosem fogta meg es nem is láttam ilyet. Tehát nekem sem tunik normálisnak!
De mivel nincs korulirva passz. Ha latnam milyen az amikor megfogja lehet h jobban eltudnám mondani a véleményem
7/20 A kérdező kommentje:
Szóljak a lánynak, hogy ne hagyja? Ez zalkatásnak minősül?
2017. júl. 6. 16:19
8/20 anonim válasza:
Őt zavarja? Te kije vagy? Nem hiszem, hogy megmondhatod neki, hogy mit csináljon, de ha közeli kapcsolatban vagytok, megfelelő módon és helyzetben esetleg elmondhatod a véleményedet vagy tehetsz fel kérdést.
9/20 A kérdező kommentje:
A pasija vagyok és engem zavar.
2017. júl. 6. 17:03
10/20 anonim válasza:
A párodat zavarja? Bele is markol vagy csak erinti amikor megöleli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!