Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szülnétek gyereket egy...

Ti szülnétek gyereket egy rákos embernek?

Figyelt kérdés

Eljutottunk idáig,lánykérés, esküvő, gyerekvállalás.

De nem tudom. Rákos volt, 4 éve tünetmentes. De ugye aki egyszer az volt,máskor is az lesz,csak idő kérdése mikor. És igy vállaljunk gyereket?!Mi lesz ha 5 év mulva meghal? Itt maradok a gyerekkel egyedül. Ő pedig eltemeti az apukáját, nem lesz neki soha többé...

Kérlek adjatok tanácsot! Ti belevágnátok? Szülnétek neki gyereket?

2018. júl. 21. 20:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem közöltem vele,rajta vagyunk épp a gyerekprojekten, csak vannak aggájaim, ennyi. Ezek a kérdések a napokban fogalmazódtak meg bennem. De szeretem őt és tudom hogy minden vágya hogy apa legyen,és is ezt szeretném,csak aggódok kicsit.

De köszönöm a válaszokat mindenkinek!

2018. júl. 21. 21:56
 12/23 anonim válasza:
76%
Kedves kérdező! Egy kórházi magas beosztású ismerősöm szokott mesélni ilyen betegekről. Ő maga is 4szeres túlélő, és nagyon jól van. Elmondása szerint akik leküzdik a betegséget azokból kb 80%nak nem újul ki. Ez csak egy észrevétel. Gyereket abban az esetben vállalj tőle hogyha TE magad szeretnél gyereket. Egy nő sosem a párjának szül hanem saját magának! Előbb utóbb úgyis mindig mindent az anyuka csinál!! Persze apukák is szoktak segíteni, de hidd el a meló nagyobb része mindig az anyáké.
2018. júl. 22. 07:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Rakos volt

te is lehetsz rakos

es majd gondolj vissza mikor fejben mar mindenki temetni fog

akkor minek vagy vele?Atm?

2018. júl. 22. 09:38
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy szereted?? Hogy lehet így beszélni arról akit szeretsz???? "egy rákos"?? Mi ez már.? ... Bárcsak talált volna valaki mást aki igazán szereti...
2018. júl. 22. 09:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de Te szerintem nem szereted Őt! Ha az én párom ne adj Isten, ilyen "állapotban" lenne pont, hogy mindenáron szeretnék Tőle gyereket, hogy egy része benne éljem tovább :( szomorú
2018. júl. 22. 10:29
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szülnék.
2018. júl. 22. 18:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Megtehednéd azt a szívességet, hogy megkíméled őt magadtól!

Ritka szánalmas vagy, már ne is haragudj, ráadásul képtelen elfogadni a párodat... sajnálom őt, nagyon :(

2018. júl. 23. 14:30
 18/23 A kérdező kommentje:

Ma elhagytam őt, elmondtam neki mindet, mit gondolok.

Ő csak sírt és azt mondta hogy nem tud élni nélkülem...:(

2018. júl. 23. 20:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked. Köpj fel és állj alá. Eddig hitegetted hogy szereted, rád alapozta az életét és lelépsz mert jobban félted a saját jóléted.
2018. júl. 23. 20:18
 20/23 anonim ***** válasza:
Na jó, ez kamu... Ilyen nincs
2018. júl. 23. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!