Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti gyermekeket hogy hívják,...

A ti gyermekeket hogy hívják, vagy hogy fogják hívni?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék gyűjteni, mivel 20. hétbe léptem, és még semmi névötletünk sincs. Elvileg iker lányok lesznek. De pontosan csak egy hét múlva tudnak mondani. Érdemelnének a ti gyermekének neve.

2018. júl. 18. 21:19
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
61%

Gyerek nincs még.

Kedvenc lány neveim: Johanna, Viola, Alexa, Marcella, Bella, Amarilla.

És amik tetszenek még: Daniella, Evelin

2018. júl. 20. 00:45
 42/46 anonim ***** válasza:
74%
Nekem egy lányom és egy fiam van Emma és Benjamin de most ikreink lesznek haminden igaz 2 lány és ők Janka és Franciska lesznek. De tetszik az Aida, Norina, Fanni,Regina és Luca nevek
2018. júl. 21. 22:34
 43/46 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy így is érdekel-e mert mi külföldön élünk, de leírom azért hátha:) most várom az első babánkat és páromnak tetszett az Ellie de nekem nem így az Elle (ejtsd: El) névre esett a választás és masodik névnek a Riley vagy Solange (ejtsd: Szolanzs) nevetek kapja majd, egybkent meg a Luna tetszett nagyon. Ha fiú lenne vagy lesz a jövőben egy kisfiúnk ő Ren lesz vagy Renly bár mindegy mert utóbbinak Ren a becézett formája, esteleg a Roonie tetszik meg de a masodik neve biztos, hogy Edward lesz:) Ha itt szülnek Mo.-n akkor fiú szerintem Levente vagy Dominik lenne a lány pedig talán Anna vagy Róza:) egybként kellemes baba várást és sok egészséget nektek!
2018. júl. 24. 13:39
 44/46 A kérdező kommentje:
Köszönjük.
2018. júl. 24. 18:53
 45/46 anonim ***** válasza:
Hanna, Noel, Ivett :) Megvan már a név?
2018. okt. 6. 09:14
 46/46 anonim ***** válasza:
Egyes válaszolo:Emili Elizabet-nek hivták a kislányt az egyik régi Disney hóemberes mesében. Válaszolok ezek a lány nevek,aranyosak.
2021. aug. 6. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!