A ti gyermekeket hogy hívják, vagy hogy fogják hívni?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék gyűjteni, mivel 20. hétbe léptem, és még semmi névötletünk sincs. Elvileg iker lányok lesznek. De pontosan csak egy hét múlva tudnak mondani. Érdemelnének a ti gyermekének neve.
Van egy kislányunk akit Kamilla Viktóriának hívnak,most várjuk a tesót,ő fiú lesz (Alex Gergely),ha lány lenne,akkor a Natasa Alexandra nevet kapná.
2018. júl. 19. 09:10
33/46 anonim válasza:
Annyira durva, hogy azért képesek lepontozni az emberek a másikat, mert leírja milyen nevek tetszenek neki. Szánalom. Azért, mert nektek az nem tetszik, amit a másik leírt, attól még HASZNOS és a pontozás arra vonatkozik mi a hasznos válasz, nem arra, hogy neked tetszik-e valamelyik név.
Kedvenc lány neveim: Eliza, Szofi, Bori.
2018. júl. 19. 09:30
34/46 anonim válasza:
A vezetéknevünk nem Szabó, én ugyanis félig spanyol vagyok... Nem véletlen lesz ez a lányom neve és de bizony, anyakönyveztethetem ezen a néven a babamat, mert ismétlem: félig én magam is spanyol vagyok!
Miféle szokás ez, hogy ismeretlenül, anélkül hogy bármit is tudnatok a másikról, nekiálltok fikázni és beszólogatni? És mindezt miért? Mert nem a Hanna, Szófia, Zoé, Lara, Anna stb tucatnevekből adok nevet a gyerekemnek!
2018. júl. 19. 09:43
35/46 anonim válasza:
34es oké hogy te félig spanyol vagy, de a gyerek az apja vezetéknevét szokta kapni...
2018. júl. 19. 10:17
36/46 anonim válasza:
35!
Lehet hogy dupla vezetékneve lesz, lehet, hogy ők úgy döntöttek, az anya vezetéknevet kapja és ah is lehet hogy apuka lelépett és nincs apasági nyilatkozat
2018. júl. 19. 10:29
37/46 anonim válasza:
Bianka, Blanka
2018. júl. 19. 10:54
38/46 anonim válasza:
Neked mi a fene bajod van 35-ös, de tényleg...? Miért akarsz mindenáron beleokoskodni más névvalasztasaba? Az apja nevét szokta, és?! Ugye tudod, hogy ez nem azt jelenti, hogy mindenki kizárólag az apja nevét kapja? Honnan tudod te egyáltalán, hogy az ÉN gyerekem kinek a nevét fogja kapni? Azt majd eldöntjük mi, de köszi az igyekezetet. Egyenként a 36osnak igaza van, létezik kötőjeles vezetéknév mindket szülő nevével és igen, olyan is létezik hogy az anyja nevét kapja. Szerencsére apuka velünk van, szóval az utolsó nem opció.
2018. júl. 19. 10:57
39/46 anonim válasza:
Lehet ráhibáztam az előző válaszommal,ugyanis törölték. Pedig csak annyit írtam, hogy valószínű az pontozgat lefele akinek nem lehet gyereke.
2018. júl. 19. 11:55
40/46 anonim válasza:
Áron
Soma
Márk
Ha megint fiú lesz akkor fogalmunk sincs, ha lány akkor Luca
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!