A ti gyermekeket hogy hívják, vagy hogy fogják hívni?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék gyűjteni, mivel 20. hétbe léptem, és még semmi névötletünk sincs. Elvileg iker lányok lesznek. De pontosan csak egy hét múlva tudnak mondani. Érdemelnének a ti gyermekének neve.2018. júl. 18. 21:19
12/46 A kérdező kommentje:
#10: Mennyi idős a fiad?
2018. júl. 18. 22:15
13/46 anonim válasza:
Natália. Ha a következő làny lesz, Inez.
16/46 anonim válasza:
Az én kislányomat Ainhoa-nak (Ájnoá) fogjak hívni, egyszerűen beleszerettem ebbe a nevbe, ráadásul ez egészen biztos itthon ritka, különleges név, nem sok hasonló nevű emberrel találkoztam (eggyel sem) Magyarországon. :D
18/46 anonim válasza:
Vince,Ábel,Kornél,Olívia Róza és Lili Sára.Szeretnénk még babát,most amíg a legkisebbet vártam két fiúnév merült fel,Levente és Bálint,de vegül kislányunk lett.Lány nevekből nagyon tetszik az Abigél,Lora,Bella és Zenina(ezt nem rég hallottam),meg az Eliza.De lehet mire jön a következő baba egész nások fognak tetszeni,neg nyilván a párommal közösen döntünk.(Az Eliza Lora páros mondjuk nem lenne rossz)
19/46 anonim válasza:
Jázmin, ha a következő gyerek is lány lesz, Viktória vagy Izabella nevek közül választok. Ha fiú, gőzöm sincs.
20/46 anonim válasza:
Márk, Dominika, Richárd, Viktória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!