Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti hétközben ha...

Anyukák! Ti hétközben ha mentek a babával sétálni, akkor kiszoktátok magatokat festeni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 18:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem szoktam,én amúgy is nagyon ritkán festem magam.
2010. jún. 18. 18:44
 2/16 anonim ***** válasza:

Pici alapozó, pici spirál, natur szájfény.

Ennyi, elég hogy nőnek is érezzem magam a baba mellett

De maximálisan megértem azt is aki a fenébe kivánja az egészet :-D

2010. jún. 18. 18:46
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
még a közértbe se mentem soha anélkül. Nem sok csak a szemem. persze a gyerekkel is.
2010. jún. 18. 18:46
 4/16 anonim ***** válasza:

Én a lányaim születése előtt munkában viseltem egy kis szolid sminket, de hétvégén a közértbe nem tettem fel semmit. Illetve szintén a várandósság előtt gyakran alakultak ki pattanásaim, ezek miatt napi szinten használtam alapozót.

Mióta anyuka vagyok szerencsére nem nagyon van pattanásom, illetve az elmúlt 10 hónapban nem is nagyon jutott eszembe a smink.

De talán most már kicsit könnyebb lesz, és így elképzelhető, hogy egy kis szájfény, spirál előkerül a fiókból :-)

2010. jún. 18. 18:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát ebben a nagy melegben nem sminkeltem magam, de amúgy bárhova megyek, mindig ki vagyok festve.
2010. jún. 18. 18:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Alapozó, szempillaspirál. Ezek nélkül nem megyek sehova. Nincs vmi szép bőröm, ha az lenne, akkor nem sminkelnék.
2010. jún. 18. 19:10
 7/16 anonim ***** válasza:

Aki nem festi magát, az biztos csodálatos smink nélkül is.és ez dicséret, nem lehúzás- de én sajna úgy nézek ki nélküle, mint egy kalap kaka :-(

2. voltam

2010. jún. 18. 19:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Én a gyerek előtt sem sminkeltem, meg azóta sem. Néha egy kis szájfény, de az is ritkán. Mást nem használok.
2010. jún. 18. 19:20
 9/16 anonim ***** válasza:
igen,mindig
2010. jún. 18. 19:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Kihúzom a szemem+szempillaspirál.Nem sok,de jobban érzem magam tőle.
2010. jún. 18. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!