Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen párás, nyirkos, ködös...

Ilyen párás, nyirkos, ködös időben kivihetem a 3 hónapos babámat sétálni? Kiszoktátok vinni a manótokat? Mit adjak rá? Biztos nem fázik így a kocsiba? Badi, rugi, overál és egy kocsiba való bunda zsák.

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 09:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor nem szoktam kivinni, csak száraz (hideg) időben. Ilyen párás ronda időben a bacik is jobban jelen vannak a levegőben. :(

Ma sem megyünk ki, nálunk esik épp (Bp.) 1 éves a lányom.

2009. dec. 7. 09:40
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is ennyi idős a babóm, és persze, hogy kimegyünk délután a szokott időben.Jól bebugyolálom, és már indulunk is.Szerintem nincs is annyira hideg.És ha igen? Akkor max több ruhát adok rá.

Body, harisnya, rugi, overál, sapi, vastag pléd.

Jó sétát!

2009. dec. 7. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Tavaszig ilyen idő lesz, sőt még ilyenebb...

Én kiviszem, minden nap, ha nem esik.

Nem fázik, elég rá az, amit ráadsz.

2009. dec. 7. 09:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Még a leghidegebb időben is ki kell vinni a piciket, hogy erősödjön az immunrendszerük!Minél jobban félted, annál betegesebb lesz!

Az arcocskáját érdemes bekrémezni indulás előtt, nehogy a hideg túlságosan kiszárítsa.

2009. dec. 7. 10:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Itt nem esik...Bp szintén. 11 ker. Oké csajok,köszi,akkor lemegyünk egy pindurkát :)
2009. dec. 7. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Ködös, nyirkos időben, erős szélben nem viszem ki. Túl nagy a szmog, a baci, a szelet meg mindketten utáljuk. Olyankor többet szellőztetek.

Hideg és kisebb eső nem akadály. Én sem szeretem beszívni a ködöt, a babának sem engedem.

2009. dec. 7. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mi sem megyünk ki. Felöltöztetem, mintha kimennénk, és az ablakot kitárom, ott vagyunk kb. tíz percet, és kész. A babakocsink sem lesz sáros, ráadásul nem is marad már el benne, menni meg még nem tud. (9 hónapos).
2009. dec. 7. 10:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Ködös, ronda időben a védőnők sem szokták ajánlani a sétát. Inkább ilyenkor benti elfoglaltságot lehet keresni. Nem túl nyerő, de.....
2009. dec. 7. 10:33
 9/10 A kérdező kommentje:
még sem megyünk...már szitál ez a nyavaja,tücsök beájult,én meg aranygaluskát csinálok inkább :)
2009. dec. 7. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó döntés! :) MINDKETTŐ! :) Jó étvágyat hozzá!
2009. dec. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!