Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szoptatás miatt nem kívánom...

A szoptatás miatt nem kívánom a szexet 1,5 éve vagy más bajom lehet?

Figyelt kérdés

Normális, hogy másfél év alatt, mióta szoptatok, soha nem kívántam meg a férjemet? Nem is igazán esik jól, de a férjem kedvéért persze megteszem. Kb 5-6x volt orgazmusom. Előtte elég nagy étvágyam volt, ezért nem értem, hogy a szoptatásnak ekkora hatása van, vagy talán már rég más bajom van? Nem híztam el, szép vagyok, adok magamra, a férjem kíván, udvarol, törődik velem.

Más is volt így vele? Mit lehet tenni? Rendbe jön, ha vége a szoptatásnak?

2010. jún. 18. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem elmúlik, most még mindig nem az eredeti a hormonháztartásod. Muszáj még folytatni, szerintem 1,5 év már bőven elég.

De őszintén, én nem bírnék lefeküdni a férjemmel, csak az ő kedvéért.

Mi értelme, ha nekem nincs hozzá kedvem. Úgy érezném magam, mint egy gép vagy kielégítési eszköz.

2010. jún. 18. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy lehet, hogy nem is a szoptatástól van és egy ilyen miatt nem akarom megfosztani a fiamat a cicitől, csak ezzel alszik el és nagyon cicis.

Még legalább egy fél évig szeretném szoptatni. Csak attól félek, hogy várok-várok és a szoptatás befejezése után meg minden marad a régiben én meg pisloghatok :(

2010. jún. 19. 07:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is hasonló a helyzet, én is szoptatok, lassan 2 éve. én a fáradtságra fogom: szerintem a szoptatás, házimunka, éjjeli kelések elég kimerítőek ahhoz, hogy ne dőljek be az ágyba, amint lehet :)

korábban én is nagy étvágyú voltam, most meg...

2010. jún. 23. 18:40
 4/7 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, én a baba előtt sokkal fáradtabb voltam, napi 12-14 órát dolgoztam (hétvégén is) mellette suliba jártam, plusz házimunka - úgyhogy most sokkal nyugodtabb az életem, több időm van pihenni :S

úgyhogy a fáradtságra nem foghatom, azért gondoltam, hogy talán a szoptatás miatt valami hormonális dolog :S

2010. jún. 24. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na örülök, hogy nem csak én vagyok így ezzel! :) 2 évesig szoptattam, akkor már harapós is volt a picim és nem bírom mai napig sem ha nem gyengéden simizik a cicim. Szülés óta (3éve) 2x volt méhszájsebem, én talán ezért sem szeretek szexelni, rá fogom, ő nem érti, és erőszakos...mármint ha éppen kell neki valami azt mondja:ó te csak aludjál tovább, gyors leszek...hahaha Szoktatok beszélni erről, az érzéseidről? Kérd hogy várjon míg neked megjön a kedved és legyen türelmesebb.
2010. jún. 24. 09:34
 6/7 A kérdező kommentje:
szoktunk beszélni róla, tudja, hogy nem kívánom és nem is erőlteti - de egy felnőtt férfitől, aki imád és kíván, nem várhatom el, hogy évekig hagyjon békén, mert nekem nincs kedvem :S:S elég elkeserítő
2010. jún. 24. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Alakulni fog az, meglátod!

Nálunk is ez volt, jó 3 évig. Szintén a szoptatás, a fáradtság miatt, nem fanyalodtunk egymásra.

Jött a 2. gyerek, minden kezdődött előről...

Most kezdünk visszatalálni egymáshoz, szépen lassan.

Kitartás, türelem!

2010. jún. 24. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!