Van itt orvos fóbiás, aki szült már? Hogy csinálta?
Speciel ilyen vagyok.Fogorvosnal pld már rám készülnek előveszik a gyógynövényes nyugibogyot,zenét kapcsolnak és a doki minden másról beszél csak fogászatrol nem.
A nőgyógyászhoz is mindig idegesen mentem, pedig azt gondoltam 7honap alatt hozzaszokok,de nem.Nem szültem hanem csaszaroztak életem legrosszabb és legszebb pillanatai voltak egy időben.Valahogy erőt kellett venni magamon,de pld megvarialtak miattam a műtéti sorrendet mert a vérnyomásom az egekbe volt.Az 5 nap kórházban szerintem pokoli volt.Mintha be lettem volna zárva,az tartotta bennem a lelket hogy hazamehetek hamarosan.Meg egy babát nem vállalok,de a piciert megérte imádom.
Ha akarsz gyermeket, felülemelkedsz a fóbiádon. A fóbiád mélyén a te személyiséged (hibája) van, a gyerek egy másik ember lesz, másik személy - nem szorongathatod be a te személyedbe.
"A csecsemő
is szenvedi, ha szül a nő.
Páros kínt enyhíthet alázat."
- írja József Attila egy versében, gondold át.
"Kíváncsi vagyok J.A. hány gyereket szült...ne haragudj"
- nem haragszom, tudom, hogy vannak itt kőbunkók, akik nem értik az "alázat" szót. Ha pedig pszichológushoz jársz, akkor ne égesd magad itt, majd ott megoldjátok, sok pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!