Hány darab plédre (takaró), hány darab lepedőre és hány darab kifogóra lesz szükségem téli baba anyukájaként?
a négyzet alakú törölközőt hívják kifogónak (is). Ugyan nálunk csak a tetra anyagút, de én aszerint válaszoltam, hogy a frottírt is annak tekintem.
tetra pelust nem kérdezte ugyan a kérdező, de abból nekem volt vagy 20-25 db. kezdetben ugye a kiskádba is (a fürdetőkrémtől csúszik a baba, mint az angolna), feje alá napi váltásban akár több is (ha refluxos), vállra büfihez szintén napi 2-3-4 darab is elfogy az elején, babakocsiba is buksi alá (vagy teljesen a baba alá), pelenkázó táskába, bárhova letenni a gyerek alá mamánál, tesónál, akárhol, plusz 1-2 orvoshoz járós (vetkőztetéshez, mérlegre, vizsgálóasztalra), ami tiszta, mert oda nem lehet vini a büfifoltosat, mert milyen már (ide a mintásakat hordtam, így tudtam, hogy azt nem teszem otthon sosem a feje alá).
Később kéz-szájtörlésre (még 3-4éves gyerek mellett is mindig volt nálam, mert pl fagyizásnál az 1 db fagyihoz kapott szalvéta vagy 4-5 papírzsepi lópikula), gyors törölközésre nyáron szökőkútba nyúlás-lépés-esés esetére... és nekünk volt egy időszakunk másfél éves korától, amikor arra is használtam, ami.
Tetra pelus a feje alá ( nekem a téli babám is kicsit izzadós volt) bukás egybek miatt.
Lepedő 3 db , de igazából 2 is elég szerintem, csak vmi jó minőségű legyen.
Kifogó (én szeretem mert vékonyabb mint a törölköző és a kis hajlatokat egyebeket könnyebben meg tudtam törölni vele és a nedvszívó képessége is jobb) így abból 2 volt nekünk. Törölközőből (kapucnis) csak 1.
Takaróból attól függ hol , és mire használod. Nekem volt egy a babakocsira, vagy hordozóra , és 2 váltás a babaágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!