Juhászhoz milyen fiú nev illik?
Hangzásra nagyon sok megy hozzá, a többi ízlés kérdése. Talán inkább ne sz-szel, s-sel, zs-vel, cs-vel kezdődjön. Ennyire magyar névhez szerintem inkább magyar vagy régen meghonosodott nevek illenek, ezekből meg sok újra igen divatos. Pl. megy mellé a gyakori Bence, Botond, Levente vagy az ismert, de nem annyira gyakori Lehel, Attila, Ákos, vagy ha különlegesebbet szeretnétek, Merse, Bercel, Bánk, Regő. Régi, de újra felkapottakból meg mondjuk az Áron, Ágoston, Bálint, Balázs, Erik, Gellért, Máté, Marcell, Márton, Mátyás, Miklós, Lőrinc, Kornél, Roland, Vilmos, Vince... ?
Az összes épp adható nevet itt tudod elolvasni, szerintem olvassátok végig, írjátok ki mindketten, ami kicsit is tetszene és reménykedjetek, hogy lesz egyezés.
Juhász Marcell
Juhász Krisztián
Juhász Márkó
Juhász Bence
Juhász Milán
Nekem is rögtön a Benedek ugrott be.
Továbbá: Gergely, Gergő, Alex( ez lehet, hogy túl modern), Máté, Tamás, Vilmos, Levente, Márk, Milan
Nullázós scheggfej fašžkalapok!!!!
Az Őzséb egy törvényes, bejegyzett ffi keresztnév.!!!!!! Úgyhogy a nullázók a saját faśzśágukat mutatták be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!