Szerintetek jó az olcsóbb babakocsi is vagy mindenképp a drágábbat érdemes venni?
Attól függ..
De nem lehet összehasonlítani egy lorellit meg egy anexet vagy peg peregot pl .
Nyilván mindkettőbe el lehet tolni a gyereket, de míg az olcsóbbat nehezebb tolni, mondjuk nem lehet 2 oldalról felrakni ami nagy előny, kicsi a kupolája ami az UV miatt nem jó, zörögnek a kerekei,hangosak, és buckákon/repedéseken nehezen megy át, instabil.
Nekem touragoo kezdés volt de utána felüdülés volt a peg perego pedig a touragoo se olyan gagyi de óriási a különbség ár/érték arányban.
Van drága szar és olcsóbb jó is.
Viszont hogy nektek mi lesz jó, az körülményfüggő.
Szerintem neg attól függ, hogy van- e autód?
Ugyanis ha van, a babakocsit nem sokat fogod használni.
A boltba, a közeli parkba, később a játszótérre tökéletesen megfelel az olcsóbb, esetleg a drágább kategória használtan olcsóbb.
Ha itt a stokkera gondolsz ami kocsiáron van azt mondom felesleges.
de nyilván egy 30 ezres lorellihez kepest valami jobb kell
Nem tudom mi a legolcsóbb, nem arat néztünk hanem hogy normálissan guruljon,könnyen összecsukható,kis helyen elfero,kocsiba is kényelmesen beteheto legyen.A mozesresz kb 5*volt használva.Megerte megvenni 😂
100ezerbe került kár lett volna többet adni érte.
Van autom de attol meg sokat babakocsiztam.
Siman vettem egy fektethetos esernyore csukhato sport kocsit. Vettem egy 3e hauck meleg zsakot bele (ez amugy vagy 12e lett volna) mert teli a gyerek.
Asszem olyan 20korul volt a babakocsi.
Normalis autosullesem volt nem az a fajta amibe osszhajtod a gyereket V betube :-D
A babakocsi esernyore hajtva siman befert a kocsiba ugy h melle befert a nyaralos cucc is.
Szoval nalam ez igy volt.
Mikor mar nem hasznaltuk eladtam majdnem ugyan annyiert amennyiert vettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!