Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni a tömbház...

Mit lehet csinálni a tömbház előtt síppal fütyülő gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Ha rászólok, kb. kinevet, jellemző a mai elrontott kölkökre, senki nem szólhat rá, még az anyja se, rá is magasról tojik.

10-12 évesek, rollerrel, bicajjal, gördeszkával száguldoznak a járdán és sípjuk van, mindnek és nem félnek használni.

Természetesen, pont ebéd után, amikor altatnám a gyerekeimet!

Mit lehet velük csinálni, valahol jelenteni?

2018. júl. 4. 18:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a Különleges egységnél jelentsd őket......bakker nem elég hogy rollerjük van, még sípjuk is!!! Ez nem játék.
2018. júl. 5. 06:14
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem a normális játékkal van bajom, még az ordítozással sincs különösebben, mert hamar elmegy a hangjuk vagy megunják és az nincs is olyan hangos, mint ez a kiba síp!
2018. júl. 5. 08:15
 23/31 anonim ***** válasza:
72%
Szoooval .. a te gyerekeidnek nem lesz rollerjük,sípjuk és egyéb hangot adó játékuk ?? Iskola mellett lakunk ... van ,hogy az összes kisdiákot kirándulni viszik egyszerre .. szerinted akkor itt mekkora hangzavar van ? Ha rajtad múlna nem játszahtnának a gyerekek ... csak jobb ,hogy lent játszik minthogy a fejed felett dübögjön nem ??
2018. júl. 5. 10:05
 24/31 A kérdező kommentje:
De most totál félreérthettétek a dolgot, engem CSAK a síp zavar! ÉS a nebántsvirágok!
2018. júl. 5. 10:41
 25/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudsz mit csinálni vele. Miért is kellene? A 7évesemre múltkor kiüvöltött egy vadbarom az ablakból, hogy ne pattogtassa a kosárlabdát a járdán, mert "kiszúrja a p*csába". A játszótér körül. 15 méterre a kosárpályától.

A gyerekem azóta fél kihozni a lakásból a labdáját, mert a mérges bácsi el akarja venni tőle.

Ha ott lettem volna, amikor beszól a gyereknek, azt hiszem nem tette volna zsebre, amit tőlem kap.

El kell fogadni, hogy lakótelepen együtt kell élni más szeszélyeivel. A tied is fog száguldozni, kiabálni, hangoskodni, lehet sipolni is.

Ha nem tetszik, el kell költözni.

2018. júl. 5. 12:06
 26/31 A kérdező kommentje:

De azért a kettő nem ugyanaz, tehát ne vegyük már egy kalap alá, mert rohadtul nem mindegy, hogy labdát pattogtat vagy sípol!

Itt is labdáznak egész nap (még csak játszótér sincs közvetlen előttünk, kb. 50 méterre van), mégsem ott hangoskodnak.

De magyarázhatom, mert itt úgy látom, az a divat, hogy mindenért automatikusan a kérdező a hibás, ő a hülye, arc nélkül könnyű bárkinek beszólni! A többi kérdésnél is általában a kérdezőt ócsárolják.

2018. júl. 5. 12:37
 27/31 anonim ***** válasza:
Azért az nem valószínű, hogy a közeljövőben minden egyes ebéd utáni altatásnál sípolni fognak a kölkök az ablakod alatt. Most enyhe idő volt, de jön a kánikula, a déli órákban kihalt lesz az egész, ebédre hazamennek, talán csak később mennek újra le és igen, akkor hangoskodni fognak. velem szemben óvoda van (a legnagyobb a városban, ügyelete is lesz, 9 csoport van alapon) konkrétan 25 méterre sincsen a kerítésük a házunktól. Mellette suli van, az udvara szintén erre néz, év közben még az is. Ez is lakótelep, most 2 előtt totál csend van, ovisok alszanak, játszótér üres, a nyári hőségben ez a jellemző, délelőtt, meg délutántól aztán jön az őrület. Evvel jár. 40 fokban biztos nem fognak minden nap az ablakod alatt tülkölni, be kell csukni, úgyis csak a meleg jön be ilyenkor. A síp biztosan idegesítő, de kizárt, hogy folyamatosan fújják, hangoskodni csak a szünetben lehet, ilyenkor minden gyerek megőrül kicsit, kiengedik a hangjukat. sok gyereknek nincsen módja telekre menni, meg nem nagyon mozdulnak ki a lakótelepről amíg dolgoznak a szülők, vagy lehet amúgy sem. Ehhez tolernacia, empátia kell, a lakótelep zajos. Szólni meg mégis kinek lehetne és ugyan milyen okkal? Nyár van, ők meg gyerekek, igen sokan közülük már a nem a normál tartományban nyomják, de ha még ilyenkor sem engedhetik el magukat, év közben még frusztráltabbak és kibírhatatlanabbak lesznek. Én eddig egyszer szóltam le (4. emeleten lakom), mikor a tinibanda buliból hazafelé jövet az ablak alatti padon tolta mobilból full hangerővel a tumbajtumbajt hajnali fél 4-kor. No, akkor finoman megkértem hogy ne, de azt sem kellett kétszer kérnem. A te gyerekeid is fognak még épp eleget zajongani ott a telepen, te sem örülnél, ha őket vegzálnák majd emiatt, ha sípot majd nem is veszel éppen nekik.
2018. júl. 5. 13:52
 28/31 anonim ***** válasza:

Semmit.

A gyereked majd megszokja a bolondokházát, mert muszáj neki.

Sajnos ez van, mi is voltunk gyerekek, mégsem ünöltöztünk őrült módjára a kertben, utcán, stb., mert ANYÁÉK ütöttek volna agyon érte :D

2018. júl. 5. 14:51
 29/31 A kérdező kommentje:

Őszintén, én nem fogom megengedni a gyerekeimet, hogy neveletlenül viselkedjenek!

Anno én nagyon jólnevelt gyerek voltam, tényleg az a "sarokban elmakramézik" típus és ezért sem tudom megérteni ezt a fajta engedetlenséget, mert én ha hangosabban beszéltem, már rám szólt anyám, mivel hogy nagyimékkal éltünk és a szomszédban is idősek laktak!

Csak ugye most már ez a fene n agy liberális nevelés visszaüt!

2018. júl. 5. 14:53
 30/31 anonim ***** válasza:
94%
Na kérdező.Inkább az a nem normális,ahogyan téged neveltek.Amit a gyerekek lent csinálnak az udvaron,az nem neveletlenség,hanem játék.És igen,a játék olykor hangos.
2018. júl. 5. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!