Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bármi érdekel amivel gyerekekk...

Bármi érdekel amivel gyerekekkel vagyok önállóan?

Figyelt kérdés
mindig tanító vagy tanár akartam lenni,örülnék ha lenne egy csoportom,de nem válogatok szivesen foglalkoznék alsós gyerekekkel,de kamaszokkal is,sőt képessegzavaros gyerekekkel is.mi az a szak amivel legjobban el tudnék helyezkedni bárhol tapasztalat nélkül? gyógypedagogus logopédus ágon is gondolkoztam ,de nagyon drága és munkalehetőséget nem találtam vele.bármi érdekelne amivel önálloan lehetek egy csoporttal és nem kell valaki mellett dolgoznom..,milyen munkák vannak még ahol nem kell munkatársakkal dolgoznom,lehetek egyedül?( régen masszőr voltam és szerettem a pácienseket,de már nem élek meg belőle) tehát szetetem az embereket csak munkatársakat nem szeretnék.köszönöm az ötleteket.
2018. ápr. 13. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"de nagyon drága és munkalehetőséget nem találtam"

Érdekes, pedig óriási hiányszakma mindkettő.

2018. ápr. 14. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül akarsz gyerekekkel lenni. No comment....
2018. ápr. 14. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egy megyei pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom, lasszóval kell logopédust fogni. Nálunk a logopédusok dolgoznak teljesen önállóan, csoporttal, de dolgoznak a szakértői bizottságban is, ott azért közös munka folyik.

Plusz a legtöbb logopédusunk dolgozik még mellette maszekban is, vagy megbízási szerződéssel valamilyen másik intézménynél.

A képzés valóban drága, de nagyon is el lehet vele helyezkedni.

2018. ápr. 14. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén pedagógiai szakszolgálatnál dolgozok és valóban nagy hiány van a logopédusokból.
2018. ápr. 14. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!