Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni a tömbház...

Mit lehet csinálni a tömbház előtt síppal fütyülő gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Ha rászólok, kb. kinevet, jellemző a mai elrontott kölkökre, senki nem szólhat rá, még az anyja se, rá is magasról tojik.

10-12 évesek, rollerrel, bicajjal, gördeszkával száguldoznak a járdán és sípjuk van, mindnek és nem félnek használni.

Természetesen, pont ebéd után, amikor altatnám a gyerekeimet!

Mit lehet velük csinálni, valahol jelenteni?

2018. júl. 4. 18:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
67%
Csukd be az ablakot, költözz magasabbra (vagy el).
2018. júl. 4. 18:55
 12/31 anonim ***** válasza:
32%
Mi a jo a sipolasban? Normalisak?
2018. júl. 4. 18:58
 13/31 A kérdező kommentje:
Mert kis idióta taknyosok, akik brahiból idegesítik a szomszédokat. A szülő meg lesz.rja, ő vagy le se megy, vagy a padon van elfolyva és nyomkodja a mobilját.
2018. júl. 4. 19:02
 14/31 anonim ***** válasza:
28%
Aztán majd sírnak a híradóban hogy a gyerek megfulladt attól a szartól,mert rollerezés közben lenyeli. Gyökérnek gyökér a hajtása is,nem tudsz mit csinálni,esetleg boríts rájuk egy vödör vizet mikor az ablak alatt nyomják,jó hideget.
2018. júl. 4. 19:42
 15/31 anonim ***** válasza:
96%

Hasonló korúak a gyerekeim.

Ők is szoktak játszani hangosan az udvarunkon,de ha a szomszéd megkérné őket hogy halkabban biztos hogy nem szemtelenkednének hanem alkalmazkodnának.

És persze ha én szólnék is szótfogadnának.

De mondjuk az utcánkon nyári szünetben 10-13 gyerek szokott labdázni síkítani hangosan játszani,én biztos nem szólnék nekik hogy menjenek be vagy halkan játszanak.

Becsukom az ablakot aztán jó van.

Mi is voltunk gyerekek!

2018. júl. 4. 19:48
 16/31 anonim ***** válasza:
90%

Te hülye vagy már bocs. Nekem is kisbabám van, altatáskor nekem sem könnyű lakótelepen, de ez a hiszti hogy "minek nekik síp, nooormálisak?" túlzás.

Beszélj az anyjukkal normális hangnemben, kerd meg hogy játszanak az ablakodtól távolabb. A gyerekek igen, szeretik a sípot, kereplőt, stb. hangos bigyókat és kapaszkodj meg: nyári szünet van, nem a lakásban rohadva töltik majd hanem szabadságban. A te gyereked lehet a bőgéssel idegesíti pl. az alattad lakót. A gyerekek ilyenek.

2018. júl. 4. 20:11
 17/31 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj de ez tényleg nem csendháborítás. Az más tészta h zavar mert épp altatnál. Tudom mit érzel nálunk az utcába bulibárók ( cigók akik üvöltő kocsiban mennek el az ablak alatt) járnak pont altatási időben. Annyit tehetsz h szólsz az anyjának, hátha rendet tesz.
2018. júl. 4. 20:11
 18/31 anonim ***** válasza:
75%

😂 nálunk egy vénasszony ordít mindig,mint a sakál,ha kopácsolják a csúszdát a gyerekek. Qrva idegesítő,mikor hallod,hogy az ablakba üvölt neked. Persze becsukni nemnjut eszébe

... Én leszrom. Az egy játszótér,ha meg otthon örjöngenek,akkor az a baj.

2018. júl. 4. 22:01
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
Ugye nem gondolod, hogy te es a gyerekeid a világ közepe? Majd ha ok is olyan korban lesznek bezarod oket nyári szünetben,mert hangoskodnak? Te nem voltal gyerek? Vagy csak nem volt ennyi idiota , hogy minden hisztijet kiírja gyakorira, a masik hulye meg meg adja ala a lovat, hogy verje nyakon csak mert gyerek es jol érzi magát! Megérdemled a sipolast, hallgassd csak! :)
2018. júl. 4. 23:17
 20/31 anonim ***** válasza:
76%
A mi lakótelepünkön szintén egy vénasszony van, napi szinten ordibál ki a játszótérre hogy "nem haaaallooom a Híííradóóót!!" De egész nap :) Holott a gyerekek (elsősök) csak játszanak, persze kiabálnak egymásnak (fogócska és szerepjáték, néha dinók, néha transformerek) de a vénasszony azt hiszi ha őnaccsága csendet AKAR akkor mindenki köteles teljesíteni. Na ja. Költözzön tanyára.
2018. júl. 5. 06:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!