Ismeritek a Családmanager blogot, Kiss Gergely vizilabdázó felesége blogját?
[link] photos/a.1535097673471292.1073741828.1532001897114203/2020594481588273/?type=3&theater
Van három szép gyermekük, látszólag egy nagyon szép és kedves család. De mindig felmerül bennem a kérdés, hogy a férfi itt a nőt, vagy az inkább az anyát szereti a házastársában? Röviden, hogy: Kiss Gergely annyira jó pali, hogy bármelyik huszonéves ribizligizi kiveti rá a hálóját és a feleség meg pont úgy néz ki, mint egy háromgyerekes lestrapált 40-es. Szóval létezhet, hogy ilyen családi helyzetben (3 gyerek) működik a nő-férfi kapcsolat?
A mi házasságunkban nagyon hasonló a felállás, mert a férjem pasi kategóriában jó pasi, én nőben, soha nem a jó nő vonalat képviseltem, mert nincs olyan adottságom, de soha nem is akartam ezert annyira nagyon dolgozni sem. Valószínűleg a férjem sem akart volna egy bárban sem felcsípni, mert csinos nők között én nem tűnök ki.... de úgy hoztaa sors, hogy kollégák lettünk, és lassú víz, bizony tényleg partot mos....😉 Nagyon nagyon bele voltam esve és tudta,, hogy nekem a személyiségemet kell bevetnem, jobb híjãn.
A dologból hazasság, majd 2 szép gyermek és egy úton lévő 3. lett. 😊
A férjem népszerűsége csak megduplázódott azzal, hogy egy gyerekmániás szuoer apuka lett belőle, mert mindenki szét van csúszva tőle. Érdekes mód en nem aggódom, mert nekem mindig is volt önbazalmam, és az anyasãggal csak erősödött. A férjemben naximálsan megbízom, és az én libidómat csak tüzeli, ha látom, hogy más nő akarja/akarNÀ! 😄
Épp most van ez a pasi a Fem3-ban. Háááát szerintem minimálisan sem vonzó vagy legalábbis én nem mozdulnék rá. :D Képeken sem jóképű de így hogy beszél sem tartom egy jó pasinak. Nagyon fura arcberendezése van, főleg az álla és a szája és az ilyen hegyomlás alkat sem igazán szexi.
A felesége viszont valóban egy lelakott 40-esnek néz ki habár szerintem egy szinten vannak a férjével. Sok boldogságot nekik a jövőben is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!