Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Jázmin névről?

Mit gondoltok a Jázmin névről?

Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 10:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Részemről felmerült a Jázmin, de a férjem leszavazta. Utólag azt mondom jobb ez így, vannak szebb nevek, de nekem nincs vele bajom. Felénk annyira nem tucat, mint a Zoé, Boglárka, ezekből a nevekből rengeteg van. Jázmint facebookos csoportban hallottam egyedül.
2018. jún. 29. 12:47
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Szép de nagyon gyakori és felkapott lett így nem adnám.
2018. jún. 29. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nagyon nyávogós név, és egy kislánynak még elmegy, amíg hercegnőset játszik, de felnőttkorban már nem a legjobb.
2018. jún. 29. 13:19
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

Ha lányom született volna 8 és fél évbel ezelőtt Jázmim lett volna a neve.

Ma már nem adnám, mert itt nagyon sok kislány neve lett azóta, de ettől még tetszik.

2018. jún. 29. 13:42
 15/18 anonim ***** válasza:
31%

Tetszik, de nem adnám.

Elég érdekes neveket kreálnának belőle :D

"Jasmine" - így igen, de magyar lévén meg nem írhatjuk így.

2018. jún. 29. 14:05
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Őszintén szörnyű,nem tehetek róla futkos a hátamon a hideg ettől a névtől,pedig nem csúnya,szóval magamat sem értem néha. ☺
2018. jún. 29. 22:52
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Én is kislányt várok

Eddig Zoé lett volna a nyertes de a jázmin is nagyon tetszik megfontolandó :)

2018. júl. 1. 13:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, bájos, kedves név; felnőttnek is teljesen megállja a helyét. Nekem tetszik, én adnám, és szívesen is viselném, ha arról lenne szó.
2019. máj. 26. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!