Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek hogy tetszenek ezek a...

Nektek hogy tetszenek ezek a lánynevek?

Figyelt kérdés

Kislányunk lesz, első baba. Van pár ötletünk név terén de még nem sikerült meghozni a “végső” döntést!

Hálistennek párommal megegyezik az ízlésünk. Szóba jöhet a két keresztnév is (tudom, nem kell, felesleges de nekünk tetszik)

Ezek lennének a listás neveink:

Alíz, Izabella, Janka, Olívia, Rebeka, Kinga, Stella és Flóra

(Vezetéknév Belme)

Nektek melyik tetszik? Melyiket adnátok? Esetleg milyen második név ötleteitek lennének?

2018. jún. 27. 20:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Flóra, Olívia, Janka tetszik legjobban
2018. jún. 28. 08:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Belme Izabella Janka
2018. jún. 28. 09:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Alíz, Olívia, Izabella szerintem gyönyörű , adnám is mindhármat,de leginkább talán az Olíviát. A Rebeka és Flóra szép nevek,de nem adnám. A Kinga nekem semleges, A Janka és a Stella nem tetszik. Boldog babavárást!
2018. jún. 28. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Valamelyest tetszik: Flóra, Alíz, Olívia, Rebeka, Kinga

Nem rossz: Stella, Izabella

Nem tetszik: Janka

Leginkább a Flórát adnám és második névnek az Olíviát.

Az én kedvenc neveim: Viola, Olga, Johanna, Alexa

2018. jún. 28. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Janka az egyik kedvenc lánynevem és szerintem illik is ehhez a vezetéknévhez. Második névnek talán a Rebekát adnám mellé, bár személy szerint nem igazán értem a két keresztnév dolgot, de a ti döntésetek én nem szeretnék beleszólni. Az összes közül ez a két név nagyon tetszik és együtt is kellemes hatása van. Sok boldogságot és jó egészséget a babához. :)
2018. jún. 28. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Rebeka és Stella azonnal kiesnek. rengeteg az E nem jó a hangzás! Elsősorban az Izabellával,másodsorban a Kingával, Alízzal viszont gyönyörű a név. Nekem a Janka,Olívia,Flóra egyáltalán nem tetszik.

Második névnek meg bármit mögé tehettek amivel passzol a hangzás.

2018. jún. 29. 12:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Alíz Flóra
2018. júl. 2. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Meglepő, de az egyik ismerősöm kislányát Belme Rebekának hívják :)
2018. júl. 7. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!